מתכון לסלט מלפפונים קיצי, קל ומרענן - שמכינים ברבע שעה

לסלט המלפפונים המהיר והקל הזה, המצופה ברוטב שומשום שמעקצץ בלשון יחד עם ג'ינג'ר וסויה, יש מקום של כבוד במלאי המתכונים שלנו לימים החמים בשנה. סחיטת מיץ לימון וטפטוף דבש מעל מאזנים את הטעמים האסרטיביים של הרוטב, בעוד החתיכות השמנמנות של המלפפון הקריר והפריך שומרות עליו קליל ומרענן (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט מלפפונים קיצי, קל ומרענן - שמכינים ברבע שעה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 450 גרם מלפפונים
  • 2 כפיות מלח גס
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1 כף שומשום
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כף מיץ לימון
  • 1 כפית זנגביל טרי, קלוף ומגורד דק
  • מעט דבש
  • 1/3 כוס כוסברה קצוצה גס
  • שמן צ'ילי - להגשה

אופן ההכנה:

1. פורסים את המלפפונים לקוביות גדולות ומעבירים לקערה בינונית.

2. מקפיצים עם המלח הגס ונותנים למלפפונים לשבת 10 דקות.

3. בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים את שמן השומשום, השומשום, רוטב הסויה, מיץ הלימון, הזנגביל והדבש.

4. מעבירים את המלפפונים למסננת. שוטפים ומנערים כמה שיותר מים.

5. מוסיפים לקערה עם הרוטב ומקפיצים לשילוב.

6. מוסיפים את הכוסברה וטפטוף של שמן צ'ילי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר