• זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 450 גרם מלפפונים
  • 2 כפיות מלח גס
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1 כף שומשום
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כף מיץ לימון
  • 1 כפית זנגביל טרי, קלוף ומגורד דק
  • מעט דבש
  • 1/3 כוס כוסברה קצוצה גס
  • שמן צ'ילי - להגשה

אופן ההכנה:

אאא

1. פורסים את המלפפונים לקוביות גדולות ומעבירים לקערה בינונית.

2. מקפיצים עם המלח הגס ונותנים למלפפונים לשבת 10 דקות.

3. בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים את שמן השומשום, השומשום, רוטב הסויה, מיץ הלימון, הזנגביל והדבש.

4. מעבירים את המלפפונים למסננת. שוטפים ומנערים כמה שיותר מים.

5. מוסיפים לקערה עם הרוטב ומקפיצים לשילוב.

6. מוסיפים את הכוסברה וטפטוף של שמן צ'ילי.