פסח עם השפית

ממרח שקדים ופטרוזיליה שתכינו שוב ושוב

ולא רק בפסח. ממרח כיפי שמשלב בריאות וטעם נפלא של שקדים, פטרוזיליה ושום (מתכונים לפסח, אוכל)

ממרח שקדים ופטרוזיליה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 300 גרם שקדים טבעיים
  • 10 שיני שום טרי
  • צרור פטרוזיליה
  • 1 כוס שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה:

במעבד מזון, טוחנים יחד את כל המרכיבים תוך זילוף הדרגתי של שמן הזית פנימה, עד לקבלת ממרח במרקם קרמי סמיך.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
?
1
זה מקל על העבודה פלאים. אני משתמשת בממרח שקדים מעולה כל השנה אבל בפסח הוא גם מחליף עוד ממרחים שלא ניתן להשתמש בהם, ממליצה על 'שקדימון' של חברת טבע מהדרין שהוא מרקם חלק ועדין, רכשתי לפסח עם הכשר מעולה ואני מוסיפה תיבול (מזכיר את הטחינה של שומשום)
אפרת

עוד בתוספות לפסח: