מה נאכל היום?

מתכון לגרעיני תירס מוקרמים - נשנוש מושלם שמכינים תוך רבע שעה

גרעיני תירס מתוקים השוחים ברוטב שמנת קטיפתי, עם תועפות גבינת פרמזן הנמסה מעל - המתכון לאוכל המנחם האידאלי, שמכינים עם כמה מרכיבים בסיסיים שכנראה יש לכם כבר בבית. המנה מעולה כתוספת בארוחת ערב או כחטיף קליל בשעת בין ערביים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
נשנוש מושלם שמכינים תוך רבע שעה: גרעיני תירס מוקרמים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 570 גרם גרעיני תירס
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות סוכר מגורען
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות חמאה
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות קמח לבן, מנופה
  • 1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1. במחבת, על אש בינונית, משלבים את התירס, השמנת, המלח, הסוכר, הפלפל והחמאה.

2. מוסיפים פנימה את החלב והקמח ומערבבים היטב.

3. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהתערובת מסמיכה.

4. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את גבינת הפרמזן, עד להמסה. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר