
מימוזה אבטיח (צילום: shutterstock)
- זמן הכנה15 דקות
- רמת קושיקל
- פרווה
אהבתם? דרגו:
מתכון לקוקטייל מימוזה על בסיס אבטיח(3.00/5) 1 מצביעים
מרכיבים(2 מנות):
- 2 כוסות קוביות אבטיח קרות
- 1 כפית ליים / לימון סחוט טרי
- 2 כוסות יין פרוסקו קר (אפשר להחליף בכל יין לבן מבעבע אחר)
אופן ההכנה:
אאא 1. במעבד מזון, טוחנים יחד את קוביות האבטיח עם 1/4 כוס פרוסקו ומיץ הליים / הלימון, עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה ל-2 כוסות, מחלקים ביניהן את היין שנותר ומגישים.