מימוזה אבטיח
מימוזה אבטיח (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים(2 מנות):

  • 2 כוסות קוביות אבטיח קרות
  • 1 כפית ליים / לימון סחוט טרי
  • 2 כוסות יין פרוסקו קר (אפשר להחליף בכל יין לבן מבעבע אחר)

אופן ההכנה:

אאא

1. במעבד מזון, טוחנים יחד את קוביות האבטיח עם 1/4 כוס פרוסקו ומיץ הליים / הלימון, עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה ל-2 כוסות, מחלקים ביניהן את היין שנותר ומגישים.