דלג לתוכן הראשי
השיחה עם רה"מ

האדמו"ר מויז'ניץ לנתניהו: "אם תדאג לשבת המגפה תיעלם"

האדמו"ר מויז'ניץ חשף בפני חסידיו את תוכן שיחתו אמש עם ראש הממשלה בנימין נתניהו, בעקבות נתוני התחלואה הגוברת בציבור החרדי והמראות בטיש במוצאי יום כיפור (חרדים)

הרבי ונתניהו. ארכיון (צילום: באדיבות קול ברמה)

לאחר השיחה שהתקיימה אמש בין ראש הממשלה נתניהו לאדמו"ר מויז'ניץ, שעסקה בנגיף הקורונה וענין השמירה על ההנחיות, חשף היום (רביעי) הרבי בפני חסידיו חלק מתוכן השיחה.

וכך סיפר האדמו"ר מויז'ניץ, לאחר תפילת שחרית: "אמרתי לו במהלך השיחה, שיש לנו שלושה דברים חיוניים - בתי מדרשות, מקוואות ובתי חינוך".

"אמרתי לו", הוסיף הרבי, "שבמידה והוא ידאג לכך שישמרו שבת במדינה, כחלק מהסטטוס קוו, ובפרט בכל המקומות הציבוריים, הנני מבטיח לו שהמגיפה תיעלם מהעולם".

כזכור, אמש דווח ב'כיכר השבת' כי בסביבות השעה 19:00 התקשר ראש הממשלה לאדמו"ר מויז'ניץ, הביע את התנצלותו על כניסתם של השוטרים בעיצומו של ה'טיש' שנערך במוצאי יום כיפור והציג באוזניו את נתוני התחלואה בקרב המגזר החרדי.

עוד פורסם ב'כיכר השבת', כי לאחר התפילה אמש התבטא הרבי בחריפות, ואמר כי לא יאפשר בשום אופן סגירה של מקוואות, בתי כנסת ובתי חינוך, ו"שיתכוננו כאן למלחמת חורמה".

81 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

51
שמירת שבת חינוך יהודי דתי בלבד בית משפט מתחלף בבית הדין היהודי....כל המגפות והאויבים שלנו מבית ומחוץ ייעלמו...ב"ה ....זה יותר טוב מכל חיסון ודבר...
ארנסט ארז נברו
50
אוי רומניה רומניה ארורה תהיי לנצח
ריבונו של עולם
49
כמה דברים התקיימו מהבטחותיו
פתי מאמין לדברי

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: