דלג לתוכן הראשי
"החרדים שקופים"

דרעי: "כשאנחנו ירוקים לקורונה, רוב התקשורת שותקת"

יו"ר ש"ס יוצא לפני זמן קצר במתקפה על התנהלותם של רוב כלי התקשורת הכלליים, שבמשך זמן רב השמיצו את החרדים על הפרת הנחיות, וכעת שהמצב טוב לא אומרים מילה (חרדים)

השר דרעי (צילום: Miriam Alster/Flash90)

יו"ר ש"ס השר אריה דרעי מותח היום (רביעי) ביקורת על הסיקור התקשורתי, שנעלם לדבריו כאשר יש צורך לדווח על הפיכת הערים החרדיות ל'ירוקות' לקורונה.

בישיבת סיעת ש"ס שהתקיימה לפני זמן קצר בכנסת אמר דרעי, כי "חלקים גדולים בתקשורת הכללית הסיתו נגד המגזר החרדי במשך חודשים, בעיקר בכל תקופת החגים, על כך שהחרדים מפרים את ההנחיות ומפיצים את הנגיף".

"החרדים עברו תקופה קשה של סגרים, ובעיקר התקפות קשות ביותר", שחזר יו"ר ש"ס את שחוו בשבועות הקודמים בני המגזר המושמץ ביותר במדינה.

וכאן הגיעה ביקורתו: "השבוע הערים במגזר החרדי ירוקות, אולם אצל רוב התקשורת הכללית - שתיקה. שום אזכור לכך. לפתע הערים החרדיות הפכו שקופות".

"לצערי הרב", המשיך דרעי, "לאחר חודשים של התקפות קשות נגד החרדים, אין כמעט התייחסות - בוודאי שלא מילה טובה על שמירת ההנחיות ההדוקה של הציבור החרדי, שחי בתנאים קשים וצפיפות יותר מכולם".

הנציג החרדי היחיד בקבינט הקורונה שב והדגיש לסיום: "כל הערים החרדיות ירוקות, בשל שמירת ההנחיות של רוב רובו של המגזר החרדי, והם ראויים היום לציון לשבח".

49 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

38
כשכולם הקפידו על הכללים היינו אדומים וכעת שרובם לא מקפידים נהיינו ירוקים דיי עם משחקי הצבעים --הכל פוליטי
נורמאלי
37
דרעי, עדיף לשתוק אחרי שבגללכם מדינה שלמה הייתה משותקת. אתם בושה ליהדות ולאנושיות
מירה
המדינה היתה משותקת בגלל ההפגנות וחופי הים והמסיבות. מי שיודע רק לצעוק כנראה שזה הרמה שלו.
יהודי
גויה אנטישמית! במה את יהודיה (אם בכלל)??? שאלה שאין עליה תשובה.
א
36
זה לא מרגש אף אחד זה המצב הנורמלי. אנשים ששומרים על ההנחיות וערים ירוקות.. למה זה צריך להגיע לכותרות בכלל
חחחח מה אתה רוצה

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: