תיעוד מרגש

הכלה נדבקה בנגיף, החתונה נדחתה אך החברים לא ויתרו

ברגע האחרון החתונה נדחתה לאחר שהכלה התגלתה כמי שנדבקה בנגיף הקורונה, חבריו של החתן מישיבת 'וולפסון' לא ויתרו - הזמינו קלידן לישיבה ורקדו עם חברם החתן שחתונתו נדחתה; צפו (בארץ)

תיעוד מרגש ב'כיכר השבת': החתונה שנדחתה ברגע האחרון בגלל הידבקות הכלה בנגיף - הובילה לצעד מרגש מצד חבריו של החתן, שלא ויתרו על החגיגה ועל האפשרות לשמח אותו.

מדובר בבחור ישיבה מישיבת 'וולפסון' בירושלים שהיה אמור להתחתן אמש (רביעי) בחתונה מצומצמת בהתאם למגבלות הקורונה.

אלא שזמן קצר לפני החתונה, הכלה אובחנה כמי שנדבקה בנגיף הקורונה ובעקבות כך, המשפחות נאלצו לדחות את מועד החתונה.

חבריו של החתן, ביקשו לשמח אותו ברגעים הלא פשוטים הללו ובמקום לחגוג בחתונה, הם הפתיעו אותו אמש בישיבה כשהזמינו את הזמר והקלידן איציק וינגרטן, לשיר ולשמח את החתן.

וכך, וינגרטן הופיע מעבר למחיצה בעוד בחורי הישיבה קיפצו ורקדו בהיכל הישיבה במשך זמן רב וכך שימחו במעט את החתן שחתונתו נדחתה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

24
ענבי הגפו בענבי הגפן. לכלה יש קורונה, אז מארגנים הדבקה גם לחתן ולחבריו.
ירושלים
23
אין על בחורי ישיבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני
22
איזה חמודים! תכלס אין על בחורי ישיבות! הלואי שהיו לי אחים שהם בחורי ישיבות אמיתיים... אבל זה פחות הסגנון שלנו ( אחים שלי בישיבה עם בגרויות ) בא לי אחים כאלההה ישיבשרים מתוקים...אין עליהם!!!!!!!!!!!!
א
הילדים שלך בעז"ה...
חסוי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעולם הישיבות: