המאפייה

מתכון לעוגת בננות עם אגוזי פקאן ושוקולד צ'יפס

מה עושים כשהבננות כבר בשלות מאוד ואף אחד לא מתנדב לאכול אותן למרות שניסיתם לשכנע שוב ושוב שמדובר ב"דבש"? מורן פינטו עם מתכון לעוגת בננות עם אגוזי פקאן ושוקולד צ'יפס שנותן לבננות את הכבוד הראוי להן (מתכונים, אוכל)

עוגת בננות עם אגוזי פקאן ושוקולד צ'יפס (צילום: Kezia Lynn from Pexels)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 בננות בשלות מאוד, מעוכות
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/4 1 כוסות קמח, מנופה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה מערבבים את הבננות עם הביצים, השמן והסוכר. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה וסוכר הווניל, מערבבים היטב ולבסוף מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.

2. יוצקים את הבלילה לתבנית מלבנית גבוהה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר