ליד הקפה

מתכון לעוגת תפוזים וחלווה בחושה

מורן פינטו עם מתכון לעוגה בחושה שעשויה משילוב מושלם של טעמים: חלווה מתקתקה, תפוזים וזילוף נדיב של סילאן. מתכון לעוגת תפוזים וחלווה בחושה שנורא קל להכין ואתם עומדים ליישר אותה בלי סוף (מתכונים, אוכל)

עוגת תפוזים וחלווה בחושה (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות קמח, מנופה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3/4 כוס טחינה גולמית
  • 4 ביצים

לזילוף וקישוט:

  • סילאן וטחינה גולמית
  • שקדים פרוסים, שערות חלווה

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל מרכיבי העוגה.

2. יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות.

3. כשהעוגה יוצאת מהתנור, מזלפים מעל טחינה גולמית וסילאן ומקשטים בשקדים פרוסים ושיערות חלווה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר