האסון במירון

קבע מוות ל-39 קורבנות ועלה לגדולי ישראל

ד"ר רועי בבילה, שהיה לדמות הרפואית הבכירה בזירת האסון בהר מירון, קבע את מותם של 39 קורבנות לע"; היום הוא עלה עלה לגדולי ישראל להתברך ולשמוע דברי חיזוק; צפו (חדשות)

(צילום: ללא קרדיט)

בזה אחר זה הוא קבע את מותם של 39 קורבנות, באסון הנורא שהתרחש בל"ג בעומר במירון. היום (חמישי) ד"ר רועי בבילה, המתנדב ביחידת האופנועים של מד"א, עלה לגדולי ישראל להתברך.

ד"ר בבילה היה הדמות הרפואית הבכירה בזירת האסון, ומתוקף כך הוטלה עליו המשימה הקשה מכולן - לקבוע מוות בזירה, למי שאבדו הסיכויים להצילו. וכך, בתוך זמן קצר, הוא נאלץ לקבוע את מותם של 39 קורבנות, ל"ע, תוך שהוא מסייע ופועל בשטח ככל שנדרש, ואך מעבר לכך.

היום, כאמור, הוא עלה למעונו של מרן שר התורה הגאון רבי חיים קנייבסקי, לחיזוק וברכה. לאחר-מכן עלה למעונו של מזכה הרבים הגאון רבי יגאל כהן, ששוחח עמו באריכות על הטרגדיה, חיזק את ידיו ובירכו בחום.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
זיווג הגון והרבה שמחה. שלא יהיה לך מצפון. עשית בטוח את המקסימום. תבורך אח יקר
אני
3
בהתחלה הוא בירך אותו "זוגיות טובה", רק אחרי זה מישהו קלט ואמר לו "זיווג טוב"... שה' ישלח לו בקרוב אמן!
לאה
2
אשריכם שאתם עוסקים בהצלת חיים! אין כמוכם! אנשים מדהימים!
חזי
1
היום הרופא הזה הורשע בעבירות מין!! תקראו עליו!
הלםםם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: