פורים עם השפית

ספיישל פורים: מנה עיקרית מתוחכמת

מורן פינטו לוקחת את נתח העוף העסיסי לשלב הבא ועוטפת אותו בפסטרמת בקר מפולפל עם רוטב ברביקיו מעורר חך - מנה עיקרית מתוחכמת לפורים שהולכת נהדר עם תפודים אפויים (מתכונים לפורים, אוכל)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 8 סטייק פרגיות
  • 20 פרוסות פסטרמת בקר מפולפל
  • 1 כוס רוטב ברביקיו
  • 4-5 שיני שום, כתושות
  • מלח

אופן הכנת פרגיות עטופות בפסטרמת בקר ורוטב ברביקיו:

1. מניחים את השום הכתוש ומלח בחלק הפנימי של כל פרגית, ומגלגלים.

2. עוטפים בפסטרמה כל פרגית מגולגלת, ומסדרים בתבנית כשה"תפר" כלפי מטה.

3. יוצקים את רוטב הברביקיו על הפרגיות, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה.

מגישים לצד תפודים אפויים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (69%)

לא (31%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד במתכונים לפורים: