דלג לתוכן הראשי
ממייסדי תנועת ש"ס במעלות

3 שבועות לאחר שנדבק בנגיף הקורונה: הרב שלמה סוויסה ז"ל

אבל כבד עם הוודע על פטירת הרב שלמה סוויסה, שנדבק לפני כשלשה שבועות בנגיף הקורונה, ולפני כמה ימים אושפז, שם נאבקו על חייו, אך נאלצו לקבוע את פטירתו (דיין אמת)

(צילום: באדיבות המשפחה)

אבל כבד במעלות שבצפון עם היוודע פטירתו בערב שבת של הרב שלמה סוויסה ז"ל, ממייסדי תנועת ש"ס, ויו"ר התנועה במעלות תרשיחא, בן 60 בלבד בפטירתו.

המנוח נדבק לפני כשלשה שבועות בנגיף הקורונה, ולפני כמה ימים הוא אושפז בבית החולים בילינסון, שם נאבקו הרופאים על חייו, אך נאלצו לקבוע את פטירתו בסמוך לכניסת השבת.

מכריו מספרים כי הרב שלמה ז"ל היה איש חסד גדול שתמך בחתנים במשך שנים רבות, אדם שחיזק וביסס את מוסדות החינוך במעלות במשך כל חייו, ואשר ביתו היה תמיד פתוח לרווחה לכל דורש בהארת פנים ובחביבות גדולה.

עוד הם מספרים בכאב כי במשך שנים רבות למד המנוח בכולל לאברכים במעלות, זאת לצד פעילותו העניפה לטובת מוסדות התורה, בתי ספר, תלמודי תורה ועוד, להם הוא סייע רבות.

בפטירתו הותיר אחריו המנוח את רעייתו אשר עמדה לימינו בכל השנים, ושבעה ילדים, בהם שלשה שטרם נישאו ואשר נשארו כעת ללא אבא.

הלוויתו תצא הערב בשעה 00:45, לבית העלמין מעלות תרשיחא.

תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.

24 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

20
אני מכיר את המשפחה מקרוב הם משפחה של צדיקים הבן שלו החבר הכי טוב שלי- יצחק ואני יכול להעיד על כך שהוא עשה הרבה דברים ולא בשבילו בשביל כולם תמיד היה עם חיוך על הפנים ותמיד אהב לעזור תהיה נשמתו צרורה בצרור החיים
גיל
19
ברוך דין האמת אבא של כולם דאג לכולם אבידהההה
ללא שם
18
התחסן ???
אפרים

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהודעות פטירה: