אחרי הסערה

אריה דרעי פגע בציבור הדתי - והתנצל

אחרי שיו"ר ש"ס אריה דרעי תקף בריאיון לעיתון 'משפחה' את הציבור הדתי ואמר כי בשבת בבוקר הם "הולכים לבית הכנסת ואחרי הצהריים כולם נמצאים בקלאב או בסאונה" (פוליטי)

דרעי (צילום: חיים גולדברג כיכר השבת)

בריאיון שנערך עם יו"ר ש"ס אריה דרעי בעיתון 'משפחה', אמר דרעי כי "בגבעת שמואל אורח החיים המקובל הוא שבשבת בבוקר הולכים לבית הכנסת ואחרי הצהריים כולם נמצאים בקלאב או בסאונה. אין להם בעיה עם זה".

בהמשך אמר כי "יש בתי כנסת של הציונות הדתית שיש בהם נשים חזניות ונשים דרשניות, והמחיצות כבר נפלו בין עזרת הנשים לעזרת הגברים".

בתגובה אמר שר הדתות מתן כהנא מימינה: "יש לי הרבה מחלוקות עם אריה דרעי. אבל אין סיכוי שהוא אמר כאלה דברים על ציבור שלם של שומרי תורה ומצוות. זו לא דרכו ולא דרכו של מר"ן הרב עובדיה יוסף זצ"ל. אריה ידידי, אנא הבהר את מה שאמרת. שבוע טוב".

ואכן כעבור מספר שעות הבהיר דרעי בחשבון הטוויטר שלו וכתב כי "בראיון ל'משפחה' קבלתי על חברי ימינה המייצגים חלק קטן ולא מייצג של הציבור הדתי לאומי ופועלים להרס הרבנות הראשית וחבירה לשמאל ולזרם הרפורמי. אין כוונתי חלילה לכלל הציבור של הציונות הדתית היקר מאד לליבי ושותף מלא יחד איתנו למערכה על זהותה היהודית של מדינת ישראל ולישוב ארץ ישראל וכמובן לא לכלל תושבי גבעת שמואל. אם דבריי לא הובנו כהלכה או מישהו נפגע מדבריי אני מתנצל. והאמת והשלום אהבו".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

94
הוא צודק למזרוחניקים כבר אין שם של דתיים
ליטאי גאה
93
לגבי האלו ששיחקו ומשחקים את עצמם דתיים ושמים כיפה (עדיין)זה לא אריה זה שאמר עליהם את מה שאמר .זה הרב עובדיה אמר עליהם את האמת לפניי שנים ומי שרוצה להכחיש או להתחנכן...
האמת
אז אני מבין שאתה נוסע לאומר כל ראש השנה כי הרב עובדיה אמר... כדאי שתשים לב לכל הדברים שהוא אמר. שיעור אח"כ הוא תיקן את דבריו ואמר שהוא מתייחס לקבוצה מסוימת בדיוק כמו שהיה בסיפור הנסיעה לאומן.
האמת היוצר מדויקת
92
אמר מי שחולה על החיים האלה. אין דבר כזה קלאב בארץ אריה. אריה תתעורר אתה חולה על מועדונים וסאונות.
איציק
91
הכל מובן. קודם אתה אומר שטויות ואחרי שהרגשת שהסתבכת עם הפה הגדול שלך אז כאילו התנצלת.
משה
90
כשרואים כיעור כמו שלך בדת ואיך שאתה מנסה לעקור את כל הרבנות הראשית זה משקף בול את מה שדרעי אמר! והוא צודק בכל מילה!! אתם חרפה.נקודה!
דנון
89
יאללה כל יפי הנפש אריה דרעי צודק ולכו תעבדו על מישהו אחר
ללא שם
88
גילת הקישה בעדינות על דלת ביתה של בעלת הצימר. 'הו, את דופקת ממש כאחד האדם. ממש מרגישים את השנוי והאחוי', התפעלה המארחת. 'ראש הממשלה מרגיש ברע', עברה הגברת בנט מיד לעניין שלשמו הגיעה. 'מר נתניהו חולה?' נבהלה בעלת הצימר. 'אני מבקשת להפסיק עם הבדיחה השחוקה הזו. לא הזמנו צימר של ביביסטים. ביקשנו בדיוק א
ידידה
87
הוא דיבר עליך ועל הנוכל שהשתלט במרמה על ראשות הממשלה.
אלתר
86
הדרעי הזה פשוט בהמה נקלית.
מאיר
85
וודאי יש חלקים מהם כמו בנט וחבריו בורים רשעים ועמי ארצות....נבערים מכל ריח של תורה ויראת שמים
מיותר להכליל במיוחד לציונות הדתית שכמעט

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: