מבשלים לסוכות

מתכון לקציצות טלה רכות ונפלאות שהן חצי תוספת, חצי עיקרית

הקציצות האלה הן סוג של סייד קיק לעיקרית שתבחרו להגיש החג הזה. אנחנו מתנצלים מראש אם הן יתחסלו מוקדם משתכננתם - אז הכפילו כמויות ותארגנו את עצמכם מראש לכל ימי החג. כן, גם לחול המועד - שאז הן יכולות להפוך להמבורגרים חגיגיים. מתכון לקציצות טלה רכות ונפלאות (מתכונים לסוכות, אוכל)

קציצות טלה רכות ונפלאות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 700 גרם בשר טלה טחון
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס שמיר קצוץ
  • 3 שיני שום מגוררות
  • 1/2 כוס בצל סגול קצוץ

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים בידיים את כל רכיבי הקציצות עד לקבלת עיסה אחידה.

2. יוצרים מהעיסה 8 כדורים בגודל שווה ומועכים אותם קלות.

3. מחממים מנגל פחמים, מנגל חשמלי או פלנצ'ה או מחבת מוברשת קלות בשמן זית וצורבים את הקציצות במשך 4-6 דקות מכל צד.

אם אתם מעדיפים קציצות מבושלות לדרגת וול-דאן, מחממים את התנור ל-180 מעלות, מסדרים את הקציצות הצרובות בתבנית ואופים עד למידת העשייה הרצויה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר