באנו לעזור

זו הדרך הנכונה (והכי טובה) לחתוך פלפלים

נמאס לכם מהגרעינים של הפלפלים? אוקיי, אתם עומדים לצפות בסרטון משנה חיים. לא פחות. בלוגרית האוכל אפרת ליכטנשטט עם הטיפ הכי טוב שיש איך לחתוך פלפלים בצורה נקייה ואלגנטית, תוך ניצול מקסימלי של הפלפל וחסכון של זמן ניקוי יקר ועצבים. בעיקר עצבים (טיפים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
איך חותכים פלפלים? רק ככה (צילום: Sarah Chai from Pexels)

אם אם כאן, כנראה שאתם כמונו: אוהבים פלפלים בכל לבכם, בכל צורה ובכל צבע, אך בכל פעם שאתם מוציאים פלפל מהמקרר בכוונה להכין איתו ארוחת מופת כזו או אחרת, אתם נתקפים באנחה עמוקה. כל כך עמוקה שהייתם מעדיפים לשלם למישהו שיבוא אוטומטית עם הפלפלים וכל תפקידו יהיה לחתוך אותם.

אלא שהבלוגרית אפרת ליכטנשטט מפתיעה אותנו עם טיפ משנה חיים (לא פחות) כיצד לחתוך פלפלים בדרך הנכונה, הטובה והאלגנטית ביותר, ללא גרעין סורר אחד שמסתנן לאוכל שלכם, תוך ניצול מקסימלי של הפלפל.

צפו:

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר