ליד הקפה

מתכון לעוגת לימון בחושה פרווה שאי אפשר לסרב לה

עוגה ריחנית ורכה כמו ענן, מתיקות מעודנת לצד חמיצות מרעננת. מסוג העוגות שכל אחד צריך לדעת להכין - בעל פה. מתכון לעוגת לימון בחושה פרווה, סופר קלה להכנה ונהדרת לאירוח (מתכונים, אוכל)

עוגת לימון בחושה פרווה (צילום: Alexandra Golovac on Unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 לימונים סחוטים היטב
  • גרידת קליפה מלימון אחד
  • 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח מנופה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה עם מטריפה ידנית, טורפים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את השמן בזרם דק ותוך כדי ממשיכים לטרוף עד שהרכיבים מתאחדים.

2. מוסיפים לקערה את מיץ הלימון, גרידת הלימון והקמח וטורפים יחד היטב לאיחוד. לקראת סוף הערבוב, מוסיפים את אבקת האפייה ותמצית הווניל ומערבבים במרץ עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה, ללא גושים.

3. יוצקים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר