מה אוכלים היום?

מתכון לרביולי בטטה ברוטב שמנת מוקרם תוך 30 דקות

בימים שמרגישים כמו סגר - למרות שאין אחד כזה - אנחנו מצמצמים יציאות והוצאות ומביאים את המסעדה הביתה. והאמת? זה די קל. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת רביולי בטטה ברוטב שמנת מוקרם תוך 30 דקות בלבד. ההגשה והיין בצד - עליכם (מתכונים, אוכל)

רביולי בטטה ברוטב שמנת מוקרם (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • חבילת (400 גרם) רביולי בטטה
  • 500 מ"ל שמנת לבישול
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כפית סוכר
  • 30 גרם חמאה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 בטטה בינונית, מקולפת וחתוכה לקוביות
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

צפו באופן ההכנה:

(צילום: אוראל בראל)

1. מבשלים את הרביולי בסיר מלא מים לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים בתום הבישול.

2. בסיר או מחבת עמוקה, ממיסים את החמאה על אש בינונית, מוסיפים את השום, מלח, פלפל שחור, סוכר ואגוז מוסקט ומטגנים עם ערבוב קל עד שהשום ריחני וזהוב. משגיחים מקרוב, שום כתוש נשרף מהר.

3. מוסיפים את השמנת, מערבבים מנמיכים את האש ומבשלים 5-7 דקות, עד שהרוטב נעשה סמיך.

4. מוסיפים את הרביולי המבושלים, מבשלים יחד במשך 2 דקות לספיגת טעמים טובה ומכבים את האש.

5. במקביל, מטגנים את קוביות הבטטה בשמן עמוק וחם עד שהן מקבלות גוון זהוב-שחום יפה.

מחלקים את הרביולי בין קעריות הגשה עמוקות, מפזרים מעל את הבטטות המטוגנות ומגישים מיד.

(צילום: אוראל בראל)

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר