במתכון הבא אנחנו משתמשים בנתחי סלמון מפולטים של רשת קצביות שמתמחה בבשרים ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. הנתחים בוול דאן נבחרים בקפידה ולא עוברים תהליך הקפאה, אפילו לא חלקי, מה שמתבטא כמובן בטעם הנפלא שלהם: חוויית גורמה בארוחה ביתית.
בנוסף, תוכלו למצוא בוול דאן סדרת תבליני בוטיק ואפילו שמן זית שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר ומעניקים להם עסיסיות וארומטיות ייחודית.
לרשת וול דאן יש סניפים בכל רחבי הארץ, מצפת ועד רעננה, בית שמש, בני ברק וכמובן ירושלים. בתחתית הכתבה תמצאו את הרשימה המלאה וקישור להזמנות דרך אתר הבית של וול דאן.
צפו באופן ההכנה:
1. מפזרים מלח גס על נתחי הסלמון, ממתינים 10 דקות, שוטפים ומייבשים את הדגים בטפיחות עם נייר סופג.
2. בסיר רחב ושטוח, מחממים את השמן על אש בינונית. מוסיפים את רצועות הפלפל האדום עם שיני השום, צורבים את הירקות עד שהם מבושלים ורכים ואז מתבלים בפפריקה, פלפל שחור וכורכום ומערבבים במשך דקה.
3. מוסיפים פלפלי שאטה / פלפלים חריפים, מסדרים עליהם את נתחי הסלמון, מפזרים מעל מחצית מכמות הכוסברה הקצוצה ואת גרגירי החומוס, מתבלים במלח, יוצקים לסיר מים עד גובה הדגים ולבסוף מוסיפים את רסק העגבניות מהול במים. ממש מערבבים את רסק העגבניות עם הנוזלים שבסיר.
4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות ולא יותר.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
מחכים לכם באתר הבית של וול דאן – שם תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל מוצרי וול דאן בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן
• עשו לייק לעמוד הפייסבוק של 'אוכל ומתכונים' ותישארו מעודכנים
להשיג בכל סניפי קצביות רשת וול-דאן בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף), 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים), 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה), 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94, 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4, 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר), 04-655-1155.
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344
בני ברק: 054-9950979
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!
נראה סוף | 04/02/2022 | 14 |
| 28/01/2022 | 12 |
אוראל בראל | 03/02/2022 |
| 21/01/2022 | 6 |
אני | 23/01/2022 |
שף ותיק | 21/01/2022 |
אני | 23/01/2022 |
שירן | 21/01/2022 | 4 |
צריך לדעת... | 20/01/2022 | 3 |
עחי | 20/01/2022 | 2 |
אפרת | 20/01/2022 |
מוחמד | 20/01/2022 | 1 |