דלג לתוכן הראשי
"יותר נטל מנכס"

גורם בליכוד: זה מה שעומד מאחורי המתקפה של נתניהו על אמסלם

הקרע בליכוד, רגע לפני פתיחתה הרשמית של מערכת בחירות חמישית: גורם במפלגה מסביר מה עומד מאחורי המתקפה של נתניהו על אמסלם אתמול: "בראיון של עשר שניות הרס קמפיין של חצי שנה" (פוליטי)

נתניהו ואמסלם (צילום: Hadas Parush/Flash90)

גורמים בליכוד מסבירים מה עומד מאחורי המתקפה אתמול של נתניהו על חבר הכנסת דודי אמסלם, לאחר שזה בראיון התבטא על אפשרות להכנסת מפלגת רע"מ לקואליציה עתידית בראשות נתניהו.

"בראיון של עשר שניות הרס אמסלם קמפיין של חצי שנה", אמרו הגורמים בליכוד. כך בדיווח הבוקר (שני) של עיתונאי ידיעות אחרונות יובל קרני. עוד אומר בכיר בליכוד כי “הוא (אמסלם) עשה לנתניהו פיגוע רציני בקמפיין”.

בדיווח של קרני נטען הבוקר, בשם גורמים בליכוד, כי נתניהו רואה כיום באמסלם יותר נטל מנכס, וזה מה שעמד מאחורי המתקפה נגדו אתמול. הסיבה לכך היא, שלקראת הבחירות חפץ נתניהו לפנות לציבור מתון וממלכתי יותר, המתנער מחברי כנסת כגון אמסלם.

“ביבי הולך להרחיק את המועמדים הבעייתיים בליכוד כי הם מרחיקים אותו מהמנדט ה־61”, ציטט קרני גורם בליכוד. “החלום של לפיד זה לקבל בצמרת רשימת הליכוד את אמסלם, קרעי ודיסטל ואת זה נתניהו מבין”.

אתמול אחר הצהרים האשים אמסלם את נתניהו כי פרסם הודעה נגדו על מנת לפגוע בו. בריאיון ל'גלי ישראל' אמר אמסלם כי "חברי הליכוד חלקם תקפו אותי. נתניהו הוציא הודעה כדי לפגוע בי". עוד אמר כי "נדהמתי שלא התקשר והוא עושה את זה לא פעם ראשונה. אני אשמח לשמוע את נתניהו בנושא של הרפורמה במערכת המשפט".

המתקפה של נתניהו הגיע לאחר שאתמול דיבר חבר הכנסת אמסלם על אפשרות להכנסת רע"מ לקואליציה. נתניהו מיהר להכחיש את הדברים, והבהיר בפומבי כי "הדברים נאמרו בניגוד לעמדתו ולא על דעתו של ראש הממשלה לשעבר נתניהו. נתניהו מעולם לא הסכים ולעולם לא יסכים לכלול את רע"מ בקואליציה שלו".

36 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

25
מסכן אמסלם. כבר תפר לעצמו את חליפת שר המשפטים. חבל. אין כמוהו מתאים לתפקיד יחד עם מירי רגב שרת החוץ ואסנת מרק שרת החינוך. היידה ביבי. היידה שרה
מסכן
אמסלם לא שם בשביל לקבל כסא. הוא שם בשביל לממש את האידיאולוגיה שלו
אמסלם
24
רק לא בן גביר הפרובוקטור נער גבעות משועמם שמציק לערבים תתבגרו מגדילים את הכח החרדי.
ד
23
מי זה הבכיר הזה? דבר אחד בטוח, או שהוא שתול של השמאל או שהוא אידיוט מוחלט! אמסלם הוא ה''נכס'' של הליכוד! אין לכם מושג מה הולך בקבוצות וואט צאפ מאתמול על הנושא הזה. כולם בעד אמסלם ללא יוצא מן הכלל
בכיר אעלק

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: