הפגנת השמאל

"בושה, לך תלקק לביבי"; מפגין תקף את סגן השר אורי מקלב • צפו

אחד המפגינים בהפגנת השמאל מחוץ לכנסת, נגד הרפורמה המשפטית, נצמד לסגן השר אורי מקלב והחל לתקוף אותו מילולית | צפו בתיעוד (חדשות)

אחד המפגינים בהפגנת השמאל כעת (שני) מחוץ לכנסת, נגד הרפורמה המשפטית, נצמד לסגן השר אורי מקלב והחל לתקוף אותו מילולית בעת שעשה את דרכו ממשרד ראש הממשלה לכנסת.

"בושה, בושה", צרח המפגין בעודו צועד אחר מקלב ונצמד אליו, "לכו לצבא, בושה, בושה, בושה, תלכו לצבא, תשלמו מיסים, בושה, בושה, לך תלקק לביבי, בושה, לכו לצבא, שלמו מסים, בושה".

גורם פוליטי חרדי אמר 'לכיכר השבת' כי "ההסתה מרימה ראש והופכת למסוכנת, וההוכחה היא הסיסמאות בהן השתמש אותו מפגין, שלקוחות מכל כותרות ההסתה בתקשורת".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

40
חולה נפש.
יוסי
39
פוסטמה
פוסטמה
38
איזה טמבל הוא נראה כאילו הוציאו אותו עכשיו מגהה.
אריק
אמת לאמתה
אברך
37
צריך להבין שרובם הגדול של המפגינים שותה כדורים פסיכיאטרים על בסיס יומי הם אותם נאורים ומשכילים אנשים הכי אלימים שיש ממש עמלק
אופיר
צריך להבין שרובם המוחלט של החרדים מאמינים בדמות דמיונית. לא יזיק להם לקחת את הכדורים שאתה מציע.
צריך להבין
שיחזרו בתשןבה
להתפלל עליהם
36
יש יום לאל איום
שי
35
אם לא תטפלו בשמאל כמו שצריך כגון: מעצרים וכו' הם ימשיכו ויותר גרוע!!! די עם כפפות המשי לשמאלנים!!! רק על הימין אתם יכולים?!
תתפקחו!!!
34
אלה האנשים למדו באוניברסיטה??? תת רמה....
איש קרית ספר
33
מטומטם
חיה
32
מה שאדם אומר לעצמו הוא אומר...
הארי פוטר⚡
31
איזה מילים סססס....
אחד שמשתדל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחסידים ואנ"ש: