כיכר השבת

מוכן תוך פחות משעה

מתכון למרק קובה דלעת מהיר וטעים של וול דאן

במקום לבזבז יום שלם במטבח ולגלגל קובות אחת אחת, אוראל בראל מבשל מרק דלעת חלומי עם קובות ממולאות בשר של 'וול דאן' - מדריך וידאו שלב אחר שלב לארוחה משפחתית מהירה, משביעה וטעימה שמוכנה על שולחנכם תוך פחות משעה (מתכונים, אוכל)

1
אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם | י"ט באדר א' | 20.02.22
מרק קובה דלעת מהיר וטעים של וול דאן
מרק קובה דלעת מהיר וטעים של וול דאן (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 חבילת קובה חמוסטה - כופתאות בורגול וסולת במילוי בשר של 'וול דאן'
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 600 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
  • 3 גבעולי סלרי עם העלים, קצוצים
  • 2 כפות רסק עגבניות איכותי (100% עגבניות)
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית שטוחה כורכום
  • 1 כפית פפריקה מרוקאית
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 לימון, סחוט היטב
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה:

קובה חמוסטה זה אוכל "של סבתא" בהגדרה. רק שבניגוד לסבתא, לא תמיד יש לנו זמן לעמוד שעות במטבח, להכין את הבצק הדק מסולת ובורגול, למלא בתערובת בשר ולגלגל קובות בזהירות.

הפעם נכין מרק דלעת חמצמץ וטעים ונוסיף לו קובה חמוסטה של 'וול דאן' - כופתאות סולת ובורגול במילוי בשר שמגיעות מוכנות - רק להכניס למרק, להרתיח וליהנות מארוחה חורפית מנחמת ומשביעה.

לתוצאה מושלמת, תיבלתי את המרק בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של 'וול דאן'.

רשת הקצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. כלל הנתחים נבחרים בקפידה, מה שמתבטא כמובן בטעמם: חוויית גורמה בארוחה ביתית.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344

בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום: אוראל בראל, וול דאן)

1. בסיר גדול ורחב, מחממים את השמן על אש בינונית ומטגנים את הבצל עד להשחמה.

2. מתבלים בפלפל שחור, כורכום, פפריקה, סוכר ומלח, מערבבים כמה שניות ואז מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.

3. מוסיפים את הסלרי, צורבים אותו קלות עם התבלינים והבצל תוך כדי ערבוב ואז מוסיפים את קוביות הדלעת, מערבבים ויוצקים כליטר מים רותחים, עד שהדלעת מכוסה.

4. מבשלים במשך 15-20 דקות בסיר מכוסה עד שהדלעת רכה, ומוסיפים את הקובות של 'וול דאן'.

5. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. סוחטים פנימה את הלימון, מערבבים וכשהכל מבעבע, מכבים את האש.

מגישים מיד, חם. אפשר להגיש לצד אורז לבן.

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
האם אפשר להחליף את הדלעת בירק אחר? איזה?
אסתר16.03.22
אולי גם יעניין אותך
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

חדש דנדש

קורס הכנה ללידה, *אבל* עם סגל מומחים וצוות מיילדות 

כיכר בשיתוף מעייני הישועה | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

תורה וגדולה

גם להישאר בעולם התורה וגם להתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לבעלי הון עצמי של ₪255,000

ההזדמנות: פרויקט יוקרתי בבני ברק, צמידות לפארק ירקון

כיכר בשיתוף בריטניה-ישראל על הפארק | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

האיש שחלם חלום:

לא תאמינו מה הוצע לדוד (60) שחלם כל חייו להרוויח מנדל"ן

כיכר בשיתוף סיני השקעות | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם