פיצוץ של טעמים

פרגיות עסיסיות במילוי בשר: כולם יבקשו את המתכון 

מחפשים ארוחה עיקרית מושלמת שתהפוך כל שולחן לחגיגה? פרגיות במילוי בשר הן התשובה המושלמת! שילוב טעמים עסיסי ומרקם רך הופכים את המנה הזאת ללהיט בכל אירוח. הכנתן פשוטה להפליא והתוצאה – מנה מפוארת שכל הסועדים יתלהבו ממנה (אוכל ומתכונים)

פרגיות עסיסיות במילוי בשר: כולם יבקשו את המתכון (צילום: השף שאול שפר)
מנות/יחידות25
זמן הכנה75 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים לפרגית

  • פרגיות 25 יחידות
  • בשר טחון 1 ק"ג
  • בצל 2 יחידות
  • קישוא 2 יחידות
  • בטטה 1 יחידות
  • שמן 4 כף

מצרכים למריחה מעל הפרגית

  • שמן 7 כף
  • פפריקה מתוקה 1 כף
  • שום גבישי 1 כף
  • סילאן 0.5 כוס
  • קורט מלח 1 יחידות
  • קורט פלפל שחור 1 יחידות

אופן ההכנה

  • לטגן בצל ולקרר.
  • לשים את הבשר בקערה ולהוסיף את הבצל המטוגן.
  • לטחון את הקישוא והבטטה להקפיץ לכמה דקות במחבת, לקרר ולהוסיף לעיסה.
  • להוסיף תבלינים, לערבב חזק.
  • לגלגל בתוך הפרגית.
  • לשים את הפרגיות בצפיפות לשמירה על הנוזלים בתוך תבנית מרופדת עם נייר אפייה.
  • למרוח מעל הפרגית את השמן והתבילינים של הציפוי.
  • לכסות ולאפות למשך שעה על 160 מעלות.
  • לגלות את התבנית ולאפות עוד רבע שעה לקבלת השחמה.
  • בתאבון!

    אהבתם את המתכון? הגיבו

    לפרטים והזמנות- ה שאול שפר: shaulchef@gmail.com

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (96%)

לא (4%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבשר: