כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לסלט סושי מפורק - צ'יראשי סושי

אתם ממש רוצים להכין סושי בבית אבל חוששים שהידיים השמאליות שלכם יעשו לכם בושות? פשוט תפרקו אותו. מורן פינטו עם הצעת הגשה מעולה למנה הפופולרית: קערה בה מעורבבים כל מרכיבי הסושי ומעל רוטב ספייסי ניגר (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת | ח' בתמוז | 30.06.20
צ'יראשי. סלט סושי מפורק
צ'יראשי. סלט סושי מפורק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס אורז סושי מוכן <a href="https://www.kikar.co.il/365774.html">לחצו כאן למתכון</a>
  • 2 אצות חתוכות במספרים לרצועות ארוכות
  • 300 גרם סלמון נא, חתוך לקוביות (אפשר להחליף בטונה נא
  • 1/2 אבוקדו, פרוס
  • שומשום שחור

לספייסי מיונז:&nbsp;

  • 3 כפות מיונז
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1/2 כפית שבבי צ'ילי גרוס
  • 1 כף חומץ
  • 5 טיפות שמן שומשום

להגשה:&nbsp; רוטב טריאקי וג'ינג'ר כבוש

    אופן ההכנה:

    1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הספייסי מיונז עד לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים את קוביות הדג ומערבבים לציפוי מלא.

    2. בקערת הגשה, מניחים את האורז כבסיס ועליו מפזרים שומשום שחור ואת רצועות האצות.

    3. מניחים במרכז את קוביות הסלמון המצופות בספייסי מיונז ומסדרים לצידן את פרוסות האבוקדו. יוצקים מעל מעט רוטב טריאקי וג'ינג'ר כבוש ומגישים מיד.

    תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
    דגים

    מושט מבושל עם ירקות: טעים במיוחד לכבוד שבת

    ורד כהן | 28.12.23

    בטוב טעם

    קציצות טונה פיקנטיות לארוחת צהריים

    כיכר אוכל | 27.12.23
    ש

    סטארקיסט מגישה:

    סופגניות טונה מפנקות לערבי לביבות

    כיכר בשיתוף סטארקיסט | מקודם

    לרגל תשעת הימים

    דג מושט ברוטב פסטו - לשמחות ולסתם שגרה

    אוראל בראל | 24.07.23
    ש

    לרגל תשעת הימים

    עם סטארקיסט המנה טעימה יותר

    כיכר בשיתוף סטארקיסט | מקודם
    ש

    הכרות עמוקה עם המגזר

    מחדשים תנור או מקרר לפסח? מצאנו לכם את המחיר המשתלם ביותר

    כיכר בשיתוף חשמל הקרן | מקודם

    מה נאכל היום?

    עסיסי בקטע אחר: פילה סלמון מושחר

    כיכר אוכל | 01.03.23

    לכבוד שבת

    לא צריך מנה עיקרית: סלמון צרוב עם בטטות מתובלות

    כיכר אוכל | 19.01.23

    מה נאכל היום?

    מפנקות ב-35 דקות: קערות סלמון ואורז

    כיכר אוכל | 16.01.23

    מה נאכל היום?

    מבחוץ פריכות, מבפנים נימוחות: קציצות סלמון אפויות

    כיכר אוכל | 08.11.22
    ש

    תנופת פיתוח אדירה

    הדרך הנכונה לדירה משלכם: עפולה הופכת ליעד נדל"ן אטרקטיבי למשפחות

    כיכר בשיתוף ויסל נדל"ן | מקודם

    מה נאכל היום?

    ברבע שעה בלבד: דג מצופה פירורים ועשבי תיבול

    כיכר אוכל | 07.09.22

    לכבוד שבת

    פילה אמנון בסגנון מרוקאי אותנטי

    חיה דר | 25.08.22

    מה אוכלים בתשעת הימים?

    סלמון צרוב ברוטב ויניגרט הדרים וג'ינג'ר

    אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן | 03.08.22
    ש

    מה אוכלים בתשעת הימים?

    שווארמה דגים בטורטיה עם טחינה עמבה

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    פריחתו של יישוב

    הפיכתה של גבעת זאב - מפרבר לעיר מתפתחת

    כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם

    מה אוכלים בתשעת הימים?

    קציצות דגים עסיסיות ברוטב פלפלים פיקנטי

    אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן | 01.08.22

    מה אוכלים בתשעת הימים?

    מושט בציפוי זעתר פריך לצד סלט נקטרינות

    אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן | 31.07.22
    ש

    מיוחד לשבועות

    סלמון בטריאקי עם פסטה וירקות מוקפצים

    אוראל בראל | מקודם

    מיוחד לשבועות

    מהיר וחגיגי: לברק ממולא בעשבי תיבול

    אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן | 31.05.22
    ש

    חדש דנדש

    קורס הכנה ללידה, *אבל* עם סגל מומחים וצוות מיילדות 

    כיכר בשיתוף מעייני הישועה | מקודם
    ש

    מיוחד לשבועות

    שיפודי סלמון וכרישה לצד בטטות מדורה

    הדסה בן מוחא בשיתוף אלקטרולוקס | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    שבועות - התחלנו

    סיגר אפוי במילוי דגים עסיסי והמון טחינה בצד

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    שבועות - התחלנו

    סביצ'ה חגיגי לשבועות (או צהריים מפנקת)

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם