בטוב טעם

קציצות טונה פיקנטיות לארוחת צהריים

אין כמו קציצות טונה לארוחת צהריים. גם טעים, גם קריספי והעיקר- תוכלו לאכול אחריהם חלבי (אוכל ומתכונים)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קציצות טונה (צילום: שאטרסטוק)

מנות/יחידות15
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים

  • קופסא שימורי טונה 2 יחידות
  • בצל קצוץ מטוגן 1 יחידות
  • ביצים 2 יחידות
  • מלח 1 כפית
  • קורט פלפל שחור 1 יחידות
  • תבלין גריל דג 0.25 כפית
  • שום כתוש 1 כפית
  • קטשופ 1 כף
  • חרדל 0.5 כפית
  • קמח מצה 3 כף

הוראות הכנה:

קצצו את הבצל, טגנו עד להזהבה, ערבבו את הבצל המטוגן עם יתר החומרים עד לקבלת עיסה אחידה, טגנו את הקציצות מכל הכוונים, עד לקבלת גוון חום כהה, הוציאו וספגו את השמן בנייר סופג. בתאבון!

עיסת הקציצות (צילום: באדיבות המצלם)
הנחת הקציצות לטיגון (צילום: באדיבות המצלם)
הקציצות מוכנות ליציאה מהמחבת (צילום: באדיבות המצלם)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר