ישראל במלחמהישראל במלחמה
עונג שבת

מושט מבושל עם ירקות: טעים במיוחד לכבוד שבת

תבשיל דג מעולה למי שאוהב מושט פיקנטי ומתובל. בסיר אחד אתם מקבלים תערובת משובחת לכבוד שבת קודש (אוכל ומתכונים).

ורד כהן | כיכר השבת |

דג מושט מבושל (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות5
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

מצרכים

  • תפו"א פרוסים לפרוסות 5 יחידות
  • גמבות חתוכות לרצועות 2 יחידות
  • שיני שום 5 יחידות
  • פלפל חריף 1 יחידות
  • גזר חתוך לרצועות 2 יחידות
  • חבילה כוסברה קצוצה 1 יחידות
  • פילטים של דג מושט 5 יחידות
  • שמן 1 כוס
  • פפריקה 1 כף
  • מלח 1 כף
  • כמון 1 כף
  • כורכום 0.5 כפית

אופן ההכנה:

נניח בסיר את השמן ונוסיף מעל את פרוסות תפוחי האדמה. מעליהם נפזר את השום גמבות, גזר ופלפל חריף.

נפזר את התבלינים מעל הירקות ונשפוך מים חמים לכיסוי הירקות.

נניח ‏את הדגים מעל ונפזר מעליהם כוסברה קצוצה.

‏נכסה את הסיר ונבשל על להבה גבוהה ‏עד שרב המים יתאדו ויישאר רוטב שמן סמיך.

שבת שלום ובתיאבון.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר