כיכר השבת

באנו לשדרג

מתכון לסטייק כרוב שמוכיח: הפשטות מנצחת

לפעמים לא צריך יותר מכמה רכיבים בסיסיים ורבע שעה עבודה כדי לגנוב את ההצגה. הכירו את הסטייק שעשוי מ...כרוב: פרוסות כרוב מתובלות בשום, מלח ופלפל שחור צלויות בתנור. תוספת קריספית וממכרת לכל עיקרית או מנת פתיחה נהדרת שאפשר להגיש עם מגוון רטבים (מתכונים, אוכל)

4
כיכר אוכל | כיכר השבת | י"ד בסיון | 17.06.19
סטייק כרוב צלוי עם שום
סטייק כרוב צלוי עם שום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש כרוב לבן, פרוס לפרוסות בעובי 2.5 ס"מ
  • 2 כפות שמן זית
  • 2-3 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות זרעי שומר (אופציונלי)
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומסדרים את פרוסות הכרוב בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.

2. מערבבים את השמן עם השום הכתוש וזרעי השומר, מברישים בתערובת את פרוסות הכרוב משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל שחור - משני הצדדים.

3. צולים במשך 20 דקות, הופכים את פרוסות הכרוב וצולים במשך 20 דקות נוספות, עד שהן פריכות וזהובות. מגישים חם, מיד.

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
3
תודה! אני מכינה עם שמן זית ותבלינים.
פטרוזליה18.06.19
2
איך ניתן מבחינת כשרות הכרוב לחתוך אותו ככה? הרי צריך להשרות אותו במים עם מלח/סבון לפני שימוש לא?
ללא שם25.06.20
1
האם ניתן לחמם בפלטה (לשישי בערב)
צילה18.06.19
תוספות וירקות

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

שטיפה, השריה ושפשוף

אוהבים פטריות? בואו לגלות את מה שהן עוברות • צפו

חזקי שטרן | 04.01.24

לכבוד חנוכה

לביבות מיני מחאמר מרוקאיות-המטעמים של ורד

ורד כהן | 10.12.23

שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

ורד כהן | 07.12.23

באנו לשדרג

סקונס תפוחי אדמה או בקיצור, לביבות משודרגות

כיכר אוכל | 15.03.23
ש

הכרות עמוקה עם המגזר

מחדשים תנור או מקרר לפסח? מצאנו לכם את המחיר המשתלם ביותר

כיכר בשיתוף חשמל הקרן | מקודם

התוספת שתופסת

טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות

כיכר אוכל | 26.02.23

מה נאכל היום?

נקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע

כיכר אוכל | 14.02.23

התוספת שתופסת

בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול

כיכר אוכל | 13.02.23

התוספת שתופסת

פטאטס בראבאס: תפוחי אדמה אפויים ומתובלים בסטייל ספרדי

כיכר אוכל | 02.01.23
ש

10,000 דונם

פארק הירקון בפ"ת? הכירו את מתחם הנדל"ן הכי מדובר בענף

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם

לכבוד שבת

הכתום הכתום הזה: פירה בטטות קטיפתי

כיכר אוכל | 29.12.22

בריא יותר

כיף לאכול נכון: שעועית ירוקה ברוטב ויניגרט פיקנטי

כיכר אוכל | 22.12.22

חנוכה

בדיוק כמו שצריך: מתכון ללאטקעס בסיסיים ועסיסיים

כיכר אוכל | 18.12.22

התוספת שתופסת

כזה עוד לא טעמתם: סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

כיכר אוכל | 29.09.22
ש

זה עובד!

ישראלים רוכשים אתרים וגוזרים "שכר דירה"

כיכר בשיתוף דיגיטל פרופטי | מקודם

מה נאכל היום?

לביבות תירס עסיסיות עם מטבל שמנת מרענן

כיכר אוכל | 04.09.22

התוספת שתופסת

בטטות בגריל עם מטבל מיוחד

כיכר אוכל | 31.08.22

התוספת שתופסת

לזה אנחנו קוראים "ביס מושלם": כדורי אורז וקינואה קראנצ'יים

כיכר אוכל | 31.08.22

תוצרת בית

מלפפונים חמוצים מהירים עם נגיעות חריפות-מתוקות

כיכר אוכל | 23.08.22
ש

זה הזמן להזמין

החג הזה, תתרגשו ותתחדשו עם נעם 2! טכנולוגית חם וקר

כיכר בשיתוף נועם2 | מקודם

באנו לשדרג

זה לא קינוח: סלסת אבטיח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים היום?

תבשיל שעועית ועגבניות פיקנטי ב-20 דקות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.03.22

10 דקות עבודה

המקסיקנית שהולכת עם הכל: אורז ושעועית

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.03.22