תיעוד מחריד

גן ילדים בעזה: חוטפים "חרדי" והורגים חייל

הילדים המוסתים בגן בעזה, ביימו רציחת ילד במדי חייל ישראלי וחטיפה של ילד המחופש לחרדי, עם תפאורה, תחפושות וקולות נפץ. בסופה של ההצגה, הם עוזבים את הזירה כשבידם "חטוף". צפו (ארץ)

במסיבת סוף שנה בגן הילדים אל-חודא בעזה, התקיימה לאחרונה הצגה שבה הילדים ממחישים פעולות טרור נגד יהודים.

עם תפאורה, תחפושות וקולות נפץ, ביימו הילדים המוסתים חטיפה של ילד המחופש לחרדי וכן רציחת ילד במדי חייל ישראלי.

ילדי הגן, המחופשים במדי מחבלי הג'יאהד האסלאמי, כיתרו מבנה "ישראלי" ב"רחוב אל-קודס", והניחו שלט על "החייל הישראלי" השרוע על הרצפה שעליו נרשם בעברית ובערבית "ישראל נפלה".

בסופה של ההצגה, הם עוזבים את הזירה כשבידם "חטוף" הלבוש כיהודי חרדי.

יצויין, כי בניגוד להצגות קודמות שהתקיימו בגן הילדים אל-חודא, הפעם נמנעה ההנהלה מפרסום הסרטון ברשת, אך הוא דלף לערוץ יוטיוב אחר שהעלה את התיעוד המדאיג.

צפו בווידאו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
כשחרדים לא התנגדו למסירת שטחים בסוף זה הגיע שנאה גם אלינו
לוי
12
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גיחעכ
11
אם לא הורידו את הדגל של מדינת ישראל זה מראה בדיוק עד כמה זה לא מתקרב אפילו להגדרה חובבנית
עיר דוד
10
לא סתם אמרה לנו התורה לא לחמול על הרשעים. הם אכזריים פראי אדם.
יעקב
9
נבלות סרוחות אמן ימותו כולם כולל הילדים
אוי
8
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יאיר
7
השאילה הוא רק מי למד ממי
גולדבערג
6
מעכשיו מלמדים אותם איך להתנהג.... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מיכל
5
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם
4
ישמעאל חי על חרבו לעולם. "חרבם תבוא בליבם וקשתותם תישברנה", זה חינוך מגיל 0 רק להרוג ולרצוח יהודים. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי גאה
3
נבלות חיות עוד לא מיתו אמן וימותו (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ירדן
2
מה נאמר (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
פיני
1
הנטורי קרטא!!! פשוט בושה!
ישראלין

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהעולם הערבי: