צו התראה חריג

משבר הקורונה: צה"ל החליט לגייס מילואים

בשל התפשטות נגיף 'הקורונה', בצה"ל החליטו על קיום צו התראה חריג ביותר, והם מתכננים לגייס עשרות אנשי מילואים - לפיקוד העורף ולצורך תגבור קריטי של מוקדי החירום (צה"ל)

(צילום: Ail Ahmed/Flash90)

התפשטות נגיף הקורונה, מלחיצה את ראשי מערכת הביטחון בישראל. לכן, היום (שלישי), החליטו בצה"ל לגייס עשרות אנשי המילואים.

כמה עשרות אנשים קיבלו צו התראה חריג, הצו מיועד למקרי חירום - כפי שקורה עכשיו וצה"ל מגייס את האנשי המילואים - ככל הנראה, ליתר ביטחון.

מדובר צה"ל נמסר כי "בהתאם להערכת המצב המתמשכת, הוחלט בצה"ל על גיוס מילואים נקודתי בצו התראה חריג של כ-70 משרתי מילואים להכנת תוכנית הסברה עתידית של פיקוד העורף. בנוסף, כ-100 משרתי מילואים גויסו בימים האחרונים לצורך תגבור כוחות מגן דוד אדום". ‎

יוזכר, כי לפני כשבוע החליטו בצה"ל לבטל תרגילים ואסרו על יציאה מהארץ לקצינים ולחיילים, כל זאת, מתוך מטרה לשלוט בתחלואה ולשמור על כשירות מבצעית.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בקורונה - כל העדכונים: