צפו בסלסול

לפני השימוע; מוחמד סעוד שר לבנימין נתניהו

אחרי שסיפק שירים לאשכנזים ולספרדים, מוחמד סעוד עבר לשיר לראש הממשלה - "אבינו מלכנו". בפוסט שכתב הוא הבהיר כי לרגל יום כיפור הוא סולח ליהודים שקיללו אותו (ארץ)

הבלוגר הסעודי, מוחמד סעוד, יצא הערב (שלישי) בסלסול של פיוט חדש, בפוסט שכתב בטוויטר, הבהיר לקהל כי הוא תומך בנתניהו, והוא סוחל לכל מי שמקלל אותו.

עוד מהבלוגר הסעודי>>

בפוסט הוא כתב: "יום כיפור מגיע. אלוהים סולח רק בין אלוהים לאדם, בין אדם לחברו חייבים לבקש סליחה. אני סולח לכל מי שמקלל אותי, גם לכל מי שכתב עלי דברים נוראים, רק כי אני תומך בנתניהו. אני ממשיך לתמוך רק בנתניהו. אבל אני סולח למקללים, כי אני אוהב את העם היהודי. אני רוצה אלוהים סולח לכם".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (55%)

לא (45%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
ביבי נענש כי קיצץ את הקיצבאות ילדים!
ידיד
צודק...!!!!!!!!!!
כן
15
צריך להביא אותו לארצינו.
דוד
14
אחרית הימים... כל העולם יבוא ויודה לקב״ה ולעמו הנבחר ... ראשוני הניצנים הבלוגר החמוד
חוה ג
13
כנראה חבויה באיש הזה נשמה יהודית טועה. שווה לבדוק את העבר של הוריו. בכל מקרה תבורך על ידי אבינו מלכנו.
זאב
12
כל הכבוד למוחמד. נשמה אמיתית.
צוקער קאקער
11
אם ימשיך כך הוא עלול להפסיד את האזרחות הסעודית שלו שלא ימצא את עצמו מחר זרוק באיזה באר נפט.
דולי
10
שיתגייר וזהו
יהודי לא ציוני
חס ושלום
שריתי
9
זה נראה כאילו הוא לא באמת סעודי והוא רק עושה הצגות
אלי
8
מצחיק עד דמעות
עדין
7
איזה חמוד...
סמי
מחמוד החמוד
מוסה
6
יש לי הצעה לביבי, למה שלא תבקש סליחה מבורא עולם וזהו. ואולי זה בכלל מפלגת הליכוד שצריכה לבקש סליחה, אולי בעצם סעיד צריך לבקש סליחה ממוגרבי, כי איך שלא תהפכו את זה זה או ביבי או בני או בני או בני. בקיצור סלמטק דיפייקהניוזה. או במילים אחרות תוציאו את הראש מהמסכים, ותתחילו לשיר לבד לעצמכם אבינו מלכנו.
סעיד מוגרבי
לא הבנתי מה באת להגיד....
אפרת גלבוע
לא הבנתי באמת מה אתה רוצה אחרי כל הציניות
אליהו ראש ברזל
5
אזה למה לא מגיע לארץ?
חמי
4
צחצח שיניים לפני שאתה מוציא את המילים הקדושות האלו מפיך
יהודיה
3
נשמע ישראלי מבטן ולידה, אג הוא בטח לא קורא תגובות כאן, זה רק תגובות בפייסבוק שלו
יפה מאוד
2
הזוי הזוי הזוי!
המחנה הלאומי
1
נחמד מן הסתם האיש הזה קורא את התגובות הייתי מציע לו שיעשה איזה ביצוע לציבור התימנים
יעקב

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: