במהלך השבת

איש החסד מבני ברק נפטר מנגיף הקורונה

בבית החולים איכילוב נפטר במהלך השבת איש החסד המוכר מבני ברק, הרב רפי שיינפלד, והוא בן 59 בלבד • חלה בנגיף הקורונה, והותיר אחריו 12 יתומים • הלווייתו הערב (דיין האמת)

(צילום: באדיבות המצלם, ללא קרדיט)

ברוך דיין האמת: במהלך השבת, נפטר בבית החולים איכילוב בתל אביב איש החסד הנודע מבני ברק, הרב רפאל שיינפלד ז"ל.

הרב שיינפלד נדבק כזכור בנגיף הקורונה. תחילה אושפז במרכז הרפואי מעייני הישועה אך מצבו הידרדר והוא הועבר ל'איכילוב', שם חובר ל'אקמו'.

המנוח, התגורר בשכונת רמת אלחנן בבני ברק והותיר אחריו 12 יתומים.

היה מנהל גמ"ח 'אחים לצרה' בזק"א תל אביב, וכיתת את רגליו בבתי האבלים על מנת לספק להם את הנדרש להם בזמנם הקשה.

חבריו סופדים לו מרה ומספרים כי "הוא היה מעמודי התווך של ארגוני החסד בהם התנדב. רבים חייבים לו הכרת הטוב עצומה על עזרתו להם בזמנים הכי קשים שלהם".

"רואים שה' לוקח אליו את הטובים ביותר", הם מוסיפים ומספרים על התפילות הרבות שנשאו מאות לטובתו, כאשר אף הוסיפו לו את השם חזקיהו.

מארגון זק"א תל אביב נמסר: "דווים ומדוכאים עד דכדוכה של נפש, על האסון הנורא שפקדנו בהילקח אחד מבני החבורה, מטובי ופארי מתנדבי הארגון, איש חסד של אמת, מאיר פנים לכל אדם, דמות מופת, עדין נפש ויקר רוח, אשר הקדיש חיו למען הזולת בעשיית חסד בגופו עם החיים ועם המתים, שלא על מנת לקבל פרס".

מסע הלווייתו תצא הערב (מוצאי שבת) בשעה 22:30 מביתו ברחוב הרב זוננפלד 6 בני ברק, לבית עלמין סגולה בפתח תקוה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
איש יקר מאד צדיק ועניו קופת העיר אוספת בשביל משפחתו
מאיר
9
ברוך דיין האמת ניחומים למשפחה
תושבי בת ים
8
בד"ה. האם מישהו יודע ממה הוא התפרנס?
יצחק
הוא היה פנסיונר של צהל
tbh
7
אמרו לי שהוא נדבק מגופה של נפטר קורונה. זה נכון?
יצחקוב
6
חזרה לשגרה = חזרה למוות מקורונה
חיהלה
5
דאג לטהר נפטרים בכל שעות היממה ובכל הארץ דאג למגבות לשרותים של בית הכנסת ודאג למפות נקיות לבית הכנסת ברמת אלחנן היה מגיע לשיעורי תורה לאחר יום עבודה איש נעים לבריאות. אהוב על כולם יש המון דברים אבל הכתעבה לא תיגמר
מנדל
4
היה איש רוחני, בכל רמ"ח ושס"ה ויה"ר שיבולע המות לנצח ומה ה"א דמעה מעל כל פנים
פנחס
3
הרב היקר היה איש הרבנות הצבאית שנים פנסיונר אתה אחראי על כל מערך הכשרות בצריפין בשוק הסיטונאי היה איש אמת ולחם המון לשמירת הכשרות
אלעזר
2
היה איש חסד גדול ומותו היה נמנע אילו היינו יותר זהירים .
שמעון אלפסי
השם לקח אותו כי כך החליט. וזה לא נמנע כי השם החליט. ברוך דיין האמת. השם ירחם עלינו שנלקח מאיתנו איש חסד
מוישי
1
אדם אציל נפש שכולו חסד. בד"ה.
ישראל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהודעות פטירה: