צרחות בכנסת

"ד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ה!" • צעירים חוללו מהומה בוועדה והוצאו

קבוצה של צעירים וצעירות שהחלו לקרוא קריאות מחאה בדיון בוועדת חוקה בכנסת הוצאו בידי הסדרנים והובילו למהומה בין חברי הכנסת (כנסת TV)

קבוצה קטנה של צעירים וצעירות הוצאו הבוקר (שני) מוועדת חוקה של הכנסת, לאחר שקראו "ד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ה! ד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ה!", במחאה על הרפורמה המתוכננת במערכת המשפט.

קריאתם של הצעירים הובילה למהומה באולם הוועדה. חברי כנסת מהאופוזיציה שיבחו אותם וקראו: "אלופים אתם. כל הכבוד לכם, יותר חשוב מכל תחנות המשחק שהיו"ר עושה פה בט"ו בשבט".

חבר הכנסת חנוך מילביצקי מהליכוד השמיץ אותם וקרא שוב ושוב: "פריבילגים".

שמחה רוטמן פנה אל חברי כנסת מהאופוזיציה לאחר שנרגעו מעט הרוחות: "אני חייב לציין שאין דבר יותר מסמך את התנהלות האופוזיציה מאשר הצעקות האלה".

צפו בוידאו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (69%)

לא (31%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

22
שילמדו אותם בבית הספר של הכופרים שהדיקטטורה של השמאל זה לא דמוקרטיה..
בשט
מה הם אומרים לא יודעים מה זה דמוקרטיה, אז צועקים??
ליצנים
21
כל השמאלנים בהמות. לא בני אדם. הם לא מייצגים שום נורמה בחברה. הם מקולקלים ולא שפויים. קישטא להם מארץ ישראל. קישטא לאלתר.
צדיק המסיכות
20
בדיוק, הם יכלו לצעוק "אקטיביזם שיפוטי, עליונות בגץ או אוליגרכיה שיפוטית" אבל דמוקרטיה היא שלטון הרוב, ולא לימדו אותם כלל מילון בבתי ספר...
מוטי
19
קירקס ישראלי
ד מ ג ו ג י ה
18
פשוט טיפשי מי שילם להם לעשות כזו ליצנות
דוד
17
צעירים ? אנרכיסטים / קומוניסטים
כךכ
16
זו מלחמה לשמירת היהדות ושלטון העם, אבל הקואליציה מנהלת מלחמה בעדינות ובחודשים שלמים במקום לעשות שלוש קריאות ביום אחד. עד שתגמרו את הדיונים הטיפשיים האלה, השמאל כבר ימצא דרכים לתפור לכם תיקים או לעשות מרד והכל יקרוס. אחר כך הימין בוכה שקרוראים להם בבונים.
אורי
15
כובע נוסף ליו"ר שמחה רוטמן -- מנהל גן ילדים.
ז.ס.
14
ד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ה! חחח, אי מצחיקים הם! למה לא נתנו לנציג אחד מהם להסביר מה מציק להם? אנחנו מדינה דמוקרטית,לא? כל הכבוד שתפסו יוזמה! היושב ראש הזה מברבר בשכל על כובעים,ונמאס להם מזה!
טלי
13
ה0מולנים זה הדבר הכי מאוס ביקום
משה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: