ההספד המרכזי על הגר"א גניחובסקי

במלאות השלושים לפטירתו של הגאון רבי אברהם גניחובסקי זצ"ל, מראשי ישיבת טשעבין ומחברי נשיאות מפעל הש"ס, השתתפו מאות בהספד המרכזי לזכרו, שנערך בבית-המדרש דחסידי צאנז ברחוב רבי יהודה הלוי בבני-ברק, שם קבע הגאון זצ"ל את תפילותיו ומסר שיעורים קבועים. תיעוד (חרדים)

ההספד המרכזי (צילומים: משה גולדשטיין)

במלאות השלושים לפטירתו של הגאון רבי אברהם גניחובסקי זצ"ל, מראשי ישיבת טשעבין ומחברי נשיאות מפעל הש"ס, השתתפו מאות בהספד המרכזי לזכרו.

ההספד נערך בבית-המדרש דחסידי צאנז ברחוב רבי יהודה הלוי בבני-ברק שם קבע הגאון זצ"ל את תפילותיו ושם אף מסר שיעורים קבועים.

את מסכת ההספדים פתח הרב אליעזר אסטרייכר, מנהל ת"ת צאנז בבני ברק ומתלמידיו של הגר"א זצ"ל. אחריו התכבד לנאום הגאון רבי אליעזר דוד שפירא, רב דקהל חסידי צאנז בבני ברק. לאחריו החל להספיד כ"ק האדמו"ר מטאלנא, אשר הגיע במיוחד מירושלים, מאחר ואף הוא נמנה בין אלפי תלמידי הגר"א גניחובסקי זצ"ל.

הנואמים עמדו בדבריהם על גאונותו ובקיאותו הרבה בכל התורה כולה. כמו כן, הרחיבו בעובדות שראו ושמעו ובהם סיפורי מופת על מידותיו של הגאון זצ"ל.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: