דלג לתוכן הראשי
אסון בבין הזמנים:

טרגדיה: אברך חרדי חילץ את בניו מהים - וטבע למוות

כוחות גדולים של משטרה והצלה הוזעקו הערב לחוף 'לידו' באשדוד לאחר דיווח על אברך חרדי בן 46, שנכנס למים ולא יצא. ככל הנראה, האב איבד קשר עין עם ילדיו, נכנס לחלץ אותם, ונעדר בעצמו. לאחר חיפושים ממושכים אותר האב כשהוא ללא נשימה ודופק. מותו נקבע במקום (חדשות, בארץ)

קר
כיכר השבת |

טרגדיה בבין הזמנים: כוחות גדולים של משטרה והצלה הוזעקו בשעה האחרונה לחוף 'לידו' שבאשדוד, לאחר שהתקבל דיווח על אברך חרדי הרב שמעון שמואל אברהם מבית שמש, אב לשישה ילדים, שנעלם בתוך המים, לאחר שעה קלה של חיפושים, אותר האב כשהוא ללא דופק ונשימה, ומותו נקבע במקום.

כוחות ההצלה ניסו לבצע בו פעולות החייאה אך למרבה הצער נאלצו לקבוע את מותו.

ככל הנראה, האב נכנס אל החוף עם שני ילדיו בשעות הערב המאוחרות, כשאין שירותי הצלה במקום, לאחר דקות הוא איבד קשר עין עם הילדים ונכנס בכדי לחלצם, הבנים חולצו בשלום.

משה וייצמן חובש 'איחוד הצלה' סיפר: "מדובר בטרגדיה קשה - אב שנכנס למים עקב ילדיו שנסחפו וטבע למוות, הילדים יצאו מהמים כשהם בריאים ושלמים והאב אותר לאחר זמן ארוך של חיפושים ע"י השיטור הימי כשהוא ללא הכרה, אני וחובשים נוספים ביצענו בו פעולות החייאה, למרבה הצער נקבע מותו, כוחות גדולים של המשטרה ויחידות החילוץ פעלו לאיתורו".

דובר מד"א זכי הלר מסר: "בשעה 21:40 נמסר למד"א מרחב לכיש על גבר שנעלם במים ככל הנראה שנכנס להוציא את ילדיו בחוף הקשתות לכיוון חוף המרינה באשדוד. חובשים ופרמדיקים של מד"א ביצעו פעולות החייאה שבסופה נקבע מותו של גבר כבן 45".

עוד בחדשות חרדים: