לאחר המהומות בלשכת הגיוס

מאה שערים: ארבעה נעצרו, בהם נער בן 14

כוחות גדולים של משטרה בליווי קצינים, בלשים ולוחמי יס"מ, פשטו הלילה על שכונת מאה שערים בירושלים ועצרו ארבעה בני אדם • הרקע: ההפגנה האלימה מול לשכת הגיוס • תיעוד (אקטואליה)

כוחות גדולים של משטרה בליווי קציני משטרה, בלשים ולוחמי יס"מ, פשטו הלילה (שני) לגל מעצרים בשכונת מאה שערים בירושלים.

הכוחות פרצו לשכונה לאחר השעה 3:00 בלילה והגיעו לשמונה בתים לפחות אך לבסוף עצרו רק ארבעה בני אדם - בהם נער כבן 14.

פשיטת הכוחות על השכונה הוציאה לרחוב מאות סקרנים אשר הפגינו נגד כוחות המשטרה וניסו לסכל את המעצרים. "שודדי לילה", קרוא המפגינים לעברם ואחד מהם אף הניף דגל פלסטין.

ל"כיכר השבת" נודע כי בניגוד לדיווחים השונים בשכונה כי מדובר בגל מעצרים על רקע השחתת חנות האינטרנט בשכונה, הרי שהמעצרים הגיעו בעקבות ההתפרעויות בשבוע שעבר ליד לשכת הגיוס.

מהמשטרה נמסר כי "הלילה פעלו שוטרי משטרת ישראל ועצרו 4 חשודים מהפלג החרדי קיצוני שהיו מעורבים בהפרות סדר אלימות בתקופה האחרונה. במהלך ביצוע המעצרים נזרקו לעבר הכוחות המשטרה אבנים וחפצים שונים.

"החשודים קטין, ו3 בשנות ה-20 -30 הובאו לחקירה בתחנת לב הבירה, במהלך היום יובאו מי מהחשודים בפני בית משפט.

"משטרת ישראל פועלת כנגד אלו השותפים להפרות סדר אלימות בכל חלקי העיר ירושלים וזאת בצורה מושכלת תוך הפעלת מכלול השיקולים המבצעים והאמצעים במטרה למצות את מלוא חומרת הדין עימם".

כזכור, ביום ראשון שעבר הפגינו מאות בני 'העדה החרדית' ו'נטורי קרתא' במשך שעות ארוכות מול לשכת הגיוס בירושלים במחאה על מעצר בחורה שביקשה לקבל פטור מטעמי דת אך בצבא חשדו כי אינה דוברת האמת.

המפגינים התעמתו במשך שעות עם כוחות המשטרה, שבתגובה יידו רימוני הלם אל תוך המפגינים כאשר העימותים הפכו במהרה לאלימים במיוחד, כאלו שלא נראו זה זמן רב.

בסופו של דבר הבחורה שוחררה ביום שלישי שעבר בפעילותו של עו"ד מנחם שטאובר והעסקן שמעון שישא.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

18
שיפסיקו להציק לציבור (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבי
17
כמה אני נהנה לראות איך השוטרים הגיבורים צריכים ליכנס למא''ש כמו בעזה
יוסי מא''ש
16
אלו עם בעיות התפתחות, אותם אלו חסרי שליטה עצמית, אלו שחייבים להוכיח שיש להם שריר ביד ולא במוח, אותם אלו שרוצים להיות גדולים כי הם מרגישים קטנים, אלו הם המאפיינים של משטרת ישראל בתקופה האחרונה, מתנהגים כאחרוני העבריינים, פשוט בושה, לא יכלו לבוא לעצור אותם ביום, מה העבירות שמייחסים להם השתתפות בהפגנה
יצחק
15
שודדי לילה 2018
יחזקאל
14
יושבים וצוחקים איתם במסדרון הכנסת המושקס החרדים עם הרוזנים הפרוצים והפרוצות ומברברים על דא ועל הא בו בזמן שאחיהם נאנקים על כבוד שמו ית' המחולל על ידיהם בכל נושא של יהדות, אכן יפה חזו צדיקי הדור הקודמים ר' אלחנן וסרמן ה'חפץ חיים ה'מנחת אלעזר הרש"ב מליובאביץ' ה'חזון איש ה'שומרי אמונים הבריסקר רב ר' יו
איטשע מאייער
13
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חילול השם
12
כל הכבוד לירושלמים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מוטי
11
כתבות מסוג זה מעוררות אצלי תמיד מחשבות ותמיהה... למה כל פעם המישטרה באה ומתערבת בכל השתוללות מטופשת הרי שהתייחסות למעשה מעצימה אותו אם כך , וממש ברור שכל ההתנהגות של המפגינים היא כדי למשוך אש מכיוון המשטרה. הצעתי למישטרה לא להגיע ביכלל למקומות אלו וממילא האש תידעך מעצמה . אז או שגם במישטרה משועממי
תוהה ומסיקה מסקנה
משוגעים. בברכה
י
10
יייי
יוסי מא''ש
9
תמשיכו כך זה רק מוכיח שהפלג הירושלמי צודק, ואתם ארגון קטן תעב כבוד, ותכלס מתבררים כאפסים שבאים באישון לילה וזורקים רימוני הלם קטנים כבר אמרנו... תמשיכו (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שירה
8
צריך עם אגרוף ברזל גם נגד הערב רב ממאה שערים וגם נגד הערב רב הליטאי מהפלג
בולדר ב.
7
יאוכלי חינם
השוטר אזולאי
6
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חרדי שפוי וחרד
5
הפריצות בבתים באמצע הלילה מזכיר לנו את פעילות קומניזום ברוסיה במאה הקודם
מנשה
4
הקדוש ברוך הוא יצילנו מידם (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יואל
3
ותשברו עצמות למי שיפריע (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוסי
2
גבול ההיסטריה.
י
1
צריך לטפל במסיתים המרכזיים עכשיו , אם לא , בעוד 20 שנה , הם עלולים לעשות פיגועים נגד יהודים מוסדות המדינה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
הנביא

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: