מעשים חמורים

ביתר עילית: פגעה בילדים חרדים ובקדושת העיר - וגורשה

תושבת ביתר עילית, שפגעה בילדים, בעוברי אורח ובשכניה, החמירה את מעשיה בעקבות הרחקתה הזמנית מהעיר. היום הוגש נגדה כתב אישום, ובית המשפט הרחיקה ללא הגבלה (חרדים)

ילדים בביתר עילית. אילוסטרציה (צילום: Nati Shohat/FLASH90)

תושבת ביתר עילית, שהפרה פעם אחר פעם את אופיו החרדי של המקום, תוך ביצוע עבירות חמורות שפגעו אף בילדים, הורחקה מהעיר לזמן בלתי מוגבל, בהחלטת בית המשפט.

האישה המעורערת בנפשה, בת 59 ואם לילדים, נהגה לפנות בדיבורים מחרידים לתושבים, בגירים וקטינים כאחד, בין עוברי אורח ובין שכניה לבנין המגורים.

בעבר אף הודתה בשימוש בסמים, והוחלט בעצת גורמי הרווחה להוציא לה צו הרחקה מביתר עילית למשך שמונה ימים. אך דבר לא עזר, ועד מהרה חזרה האישה לסורה.

המעשים החמורים והפוגעניים רק הלכו וגברו, כאשר השיאים היו במהלך טיפול בזירת תאונה בה נפצעה ילדה ובהגעה סמוך לכניסה לבית הכנסת 'באר אברהם'.

הרחקתה הזמנית של האישה מהעיר, עוררה את זעמה, ובשלב מסוים היא התיישבה על ספסל מחוץ לביתו של ראש העירייה מאיר רובינשטיין וצעקה לעברו: "אסור למסור בת ישראל למשטרה".

היום (שלישי) הגישה נגדה פרקליטות המדינה כתב אישום חמור בגין מעשיה הפליליים, ובקשה להרחקה מוחלטת מביתר עילית - שהתקבלה על ידי בית משפט השלום בירושלים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

25
נתקלתי בה לא מעט פעמים. צורת ההתנהגות, הקללות הבוטות להחריד, האיומים ההצקות וההטרדות לאנשים וילדים שעוברים ברחוב, לא היו עוברים ללא טיפול של רשויות האכיפה אפילו יום אחד באף מקום מתוקן בעולם. ואין שום קשר לאופי חרדי או לביתר עילית דווקא. רק כנראה שכשמדובר בביתר עילית אין צורך לטפל כ"כ מהר.
יוסי
24
אני מכירה אותה מצוין מביתר. היא קוקו אמיתית...
א.
23
כמו תמיד כתבות חסרות בסיס וידע אמיתי על הסיטואציה עם כותרת מפוצצת! האישה הזו אני מכירה אותה מקרוב הרבה שנים. אישה מדהימה ונורמאלית פלוס, שהשתבשה ממשבר נפשי וזקוקה לטיפול למרות ולא לצו הרחקה! נכון היא עושה דברים לא אקטואלים כי היא לא מטופלת! והרווחה בביתר צריכה להתעורר! ולכל המגיבים בצורה מזלזלת תזכ
שילת
22
אני
אין לאף אחד ביתוח אף אחד לא יודע מה יהיה
21
אכן, זוהי אישה מיוסרת, שעברה חיים קשים, ואעפ"כ גידלה ילדים צדיקים. בעקבות משבר, חלה הדרדרות במצבה הנפשי, והתנהגותה גרמה להרחקתה מן העיר. ניסו לעזור לה, אך היא איננה מסוגלת לשתף פעולה, מצבה קשה .
אביגיל
20
נתקלתי באשה כמה פעמים והתנהגותה אכן פוגענית ואף הזמנתי מסר פעמים את המשטרה, היא לא צריכה הרחקה מהעיר היא זקוקה לאישפוז דחוף, לא צריך כתבה באתר על זה
ללא שם
19
צריך גמח מחלות נפש כי המצב קשה . חלק זה מלידה ואחרים מטראומה ופגיעות שהזנחנו . חייבים טיפול ומודעות
מחלות נפש למכביר ללא טיפול
18
לאן היא הברא ? לשכונה שלנו !!! זה סיוט עולמי תאמינו לי
אסתי
17
זה הרבה מעבר למה שרשום בכתבה
ללא שם
נכון, זה הרבה מעבר לנאמר בכתבה. צריך לעזור לה לשקם את עצמה, ע"י גורם מקצועי בעל לב ורצון אמיתי לעזור.
אסתר
16
קדושת העיר? חה חה חה - ביתר זו סדום!
קדושת העיר?
חחחחחחחחחחחחחחח
ראובן יוסף
חח לגמרי
נורמלי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: