אחרי חצי שנה

הסיעות החרדיות הכריזו על הקמת "מטה מאבק משותף"

שישה חודשים אחרי שהושבעה הממשלה, בסיעות החרדיות החליטו להקים מטה מאבק משותף עם סיעת הציונות הדתית למאבק לשמירה "מידי מבצעי צעדי ההרס, כהנא-קריב-אלקין" (בארץ)

גפני ודרעי (צילום: יונתן זינדל - פלאש 90)

המפלגות החרדיות ש"ס ויהדות התורה הודיעו הערב (חמישי) על הקמת מטה מאבק משותף, בתיאום עם סיעת הציונות הדתית, למאבק בצעדים שנוקטת הממשלה "בפגיעה ביהדות ובמסורת ישראל".

לדברי הסיעות החרדיות, "השתוללות הממשלה בצעדי פגיעה ביהדות ומסורת ישראל בכל תחום המהווים סכנה חמורה לערכי המדינה היהודית. בעידוד להפעלת תחבורה ציבורית בשבת, מתווה לחילול הכותל המערבי, רפורמות לפגיעה במערכות הכשרות, מעמד הרבנות הראשית וסכנת הגיורים הרפורמים".

סוכם כי ביום שני הקרוב יתכנסו לישיבת סיעה משותפת יו"ר ש"ס ח״כ אריה דרעי יחד עם ראשי יהדות התורה ח״כ משה גפני וח"כ יעקב ליצמן, וכל חברי הכנסת, במטרה לייצר חזית נגד צעדי הממשלה.

באסיפה, כך לדברי הסיעות החרדיות, יקבעו "צעדי פעילות המטה המשותף שיוביל מאבק ציבורי נרחב להגנת המדינה היהודית ושמירה על ערכי מסורת ישראל, מידי קואליציית הזדון הרפורמית, בראשות בנט-לפיד-ליברמן, יחד עם מבצעי צעדי ההרס, כהנא-קריב-אלקין".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

20
כן יאבדו
כול אויבך השם
19
כל יהודי מאמין חובה עליו למחות על ביזוי הקב"ה והשכינה והתורה וההלכה ותלמידי חכמים בארץ ישראל! כת הרפורמים ליברמן - כהנא - קריב מעודדי התבוללות וחילול השם בארץ ישראל
ברק
18
מאבק משותף להחזיר את עטיני המדינה לפה היונק
טיא
17
יישר כוח לנציגי היהדות הנאמנה ש"ס ויהדות התורה אשריכם
נריה
16
דרעי גפני ליצמן . פול גז בניוטרל. הכול דאווינים.
שמרלינג
15
החרדיות כפי שמוכרת היום התחילה לפני כ 45 שנה, ואותה מתעבים. לפני זה החרדים היו כפי שצריך להיות יהודי טוב ולכןן לא היתה אווירה כמו היום.
פתחיה
14
הח"כים החרדים יכולים לקפוץ עד השמים. הם היום במצב של שמשון הגיבור לאחר שנגזזו מחלפות ראשו. יהי רצון שלא ישובו לעולם אל השלטון. ושיוקמו במהרה מפלגות חרדיות חדשות. הגיע הזמן שיהיו לנו שליחי ציבור ישרים וראויים שטובתנו תהיה תמיד בראש מעייניהם.
מנחם
יהי רצון שכל שלטון הערב רב ימחק מעל פני האדמה.
5555
13
נניח שמחר יהיו בחירות....ונניח שהליכוד יקבלו אפילו 40 מנדטים!!!!! עדיין ביבי לא יוכל להרכיב ממשלה.....כי עם החרדים וסמוטריץ ובן גביר הוא לא מגיע ל 61 .......מאז שליברמן עזב את הליכוד והחרדים ולא מצטרף אליהם נהיה בלגן.....אולי רק אם יחליפו את נתניהו במישהו אחר אולי אז ליברמן יחזור לצד הימני ואז יהיה
המרוקאי
12
להציע לממשלת בנט עיסקה. לוותר על הכותל, ובתמורה להחזיר לגפני את ועדת הכספים, בה ישלוט על המיליארדים של המדינה הציונית.
נביא אמת
עיסקה עושים כשלשני הצדדים יש מה להציע. גפני הוא לא סחורה בעלת ערך.
פתחיה
11
היה שווה הכל כדי לראות את הסיעות החרדיות מתאחדים
יהודי פשוט

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: