אור החנוכה

רלוונטי לימינו: צפו במסר של הרבי מליובאוויטש זי"ע אחרי הטבח הנורא בסידני

הרבי מליובאוויטש זי"ע הרבה לדבר על האור הגדול שיש בחג החנוכה: לאחר הטבח הנורא שהתרחש אתמול באוסטרליה, טוב להיזכר בדבריו שרלוונטים במיוחד בימים אלו | צפו (חדשות חרדים)

דבריו של הרבי מליובאוויטש זי"ע הרלוונטים גם לימינו (צילום: JEM)

לאחר הטבח הנורא והמחריד שאירע אתמול (שני) במסיבת חנוכה של חב"ד בסידני, חברת המדיה החב"דית חוזרת עשרות שנים אחורה, לדבריו האקטואליים של הרבי מליובאוויטש זי"ע.

בסרטון, מובאים דבריו הקדושים של הרבי זי"ע, בהם הוא מדגיש את המסר המרכזי של חג החנוכה.

בין היתר מסביר הרבי: "כאשר יש חושך בעולם, התשובה היא להוסיף ולהאיר באור זאת על ידי נר מצווה ותורה אור".

המסר של הרבי, שגם אחרי מאורעות קשים יש להמשיך ולהפיץ את אור החנוכה ואת האור הרוחני בעולם, במיוחד בזמנים של אתגר וקושי ולא לפחד, אלא להפך. צפו בדבריו המלאים

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (36%)

לא (64%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
אין על הרבי זה המנהיג!!!!!!!
באמת
1
המנהיג! אולי בגשמיות הוא אינו איתנו אבל ברוחניות הרבי איתנו, פועל ומשפיע עלינו! מחולל ניסים ומקרב רחוקים. "מה זרעו בחיים אף הוא בחיים" רואים שהזרע של חב"ד נפוץ בכל העולם והוא בחיים כך גם שרבם ממשיך להתקיים ולקרב רחוקים ליהדות!
הרבי מלובביץ חי וקיים!
שלום, אין סיעתא דשמיא ברור כשמש , בורא עולם לא אתם, בראש חודש כסלו, תשס"ט זוג נהרג בומבאי, הודו, רצח צבי קוגן ביום כ’ בחשון, תשפ"ה, וביום נר ראשון חנוכה שוב נהרג יעקב הלוי לויטין ועוד 15 הרוגים בחוף הים "מסיבת חנוכה", שהם ערכו. בלי שכל של תורה אין כלום. בברכה.
אמת

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחסידים ואנ"ש: