דלג לתוכן הראשי

ליברמן על נפתלי בנט: "דבריו לא היו במקום"

לאחר שתיקה ארוכה שר החוץ אביגדור ליברמן מגיב לסכסוך המתוקשר בין יו"ר הבית היהודי, בנט, לבין ראש הממשלה: "אפשר לחלוק על ראש הממשלה אך אין להשתלח בו" (פוליטי)

שר החוץ אביגדור ליברמן (צילום: פלאש 90)

יו"ר 'ישראל ביתנו', שר החוץ אביגדור ליברמן התייחס הצהריים לעימות בין יו"ר הבית היהודי השר נפתלי בנט וראש הממשלה בנימין נתניהו ואמר: "הדברים לא היו במקומם".

שר החוץ שסייר בקצרין שברמת הגולן התייחס להתנצלות של בנט ואמר: "עשה נכון שר הכלכלה נפתלי בנט שהתנצל על הדברים שאמר, הם לא היו במקומם".

"אפשר לחלוק על ראש הממשלה" הוסיף ליברמן: "אבל אי אפשר להשתלח בראש הממשלה. לא היתה שום כוונה להשאיר מתיישבים ישראלים תחת ריבונות פלסטינית. אני שמח שהעניין הסתיים".

שר החוץ התייחס גם לנושא הריבונות על רמת הגולן ואמר: "חלק מכל הסדר מדיני חייבת להיות הבנה שרמת הגולן היא חלק אינטגרלי ממדינת ישראל. המצב הביטחוני מחייב הכרה בריבונות הישראלית ברמת הגולן גם מצד הקהילה הבינלאומית".

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: