הילולת 'כסא רחמים'

אלי ישי אירח את יורשיו של נתניהו בליכוד • תיעוד

אלי ישי ומנהיגו הרוחני הגר"מ מאזוז אירחו בהילולה השנתית של 'כסא רחמים', שניים מבכירי 'הליכוד' המועמדים לרשת את נתניהו, ואלו העניקו להם חזרה חיבוק חם • סיקור (אקטואליה)

גדעון סער ואלי ישי, אמש (צילומים: משה ביטון)

מידי שנה עורך מנהיגה הרוחני של 'יחד' הגאון רבי מאיר מאזוז מפגן כוח במסגרת אירוע ההילולה לרב מצליח מאזוז זצ"ל. אמש (שלישי) הגיעו בכירי 'הליכוד', שניים מאלו שסומנו כיורשיו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, השר ישראל כץ והשר לשעבר גדעון סער, ויצאו במפגן פרגון ותמיכה ברב מאזוז ובנציגו הפוליטי אלי ישי. באירוע השתתף גם השר איוב קרא.

סער, שמבין את הרגישות של השר אריה דרעי וש"ס בכל הקשור למפלגת 'יחד' ואלי ישי, בחר בכל זאת לצאת במפגן פרגון לרב ולנציגו תוך התרסה כלפי דרעי ויחסו של מרן הגר"ע יוסף אליו. האם יהיו לכך השלכות? ימים יגידו.

סער פתח את דבריו בדברי שבח לאלי ישי, והזכיר את הנושא הכי רגיש מבחינת דרעי - הקרבה למרן פוסק הדור רבינו עובדיה יוסף זצוק"ל: "הרב אליהו ישי שזכה להיות שליחו של מרן הרב עובדיה יוסף, וזכינו ביחד בעז"ה לעשות דברים גדולים למען עם ישראל, ונאמנו של מרן ראש הישיבה הרב מאזוז".

הגר"מ מאזוז באירוע (צילום: משה ביטון)

לאחר מכן עבר סער למפגן פרגון ברב מאזוז: "הרב מאיר מאזוז, מרן ראש הישיבה, אשר מאיר את אור התורה, מעמיד אלפי תלמידים, דיינים ורבנים, ואני חייב לומר: שכאשר אני מגיע למרן ראש הישיבה, תמיד מרגיש קצת שלא בנוח שמא אני גורם לביטול תורה וזוכה ליהנות מגדולתו בתורה, וגם בידע כללי, המידות, מהענווה, מהאהבה הגדולה לכלל ישראל ומדאגה לארץ ישראל, ועל כן אני מודה שהזמנתם אותי הערב".

בהמשך הערב עלה לנאום שר התחבורה ישראל כץ, גם הוא מבכירי הליכוד, שיצא בפרגון והצהרת כוונות ואמר: "ידידי השר לשעבר ובוודאי השר בעתיד אלי ישי". לדבריו: "התכנסנו כאן הלילה מכיוון שכולם צמאים לדבריו של מרן ראש הישיבה".

השר ישראל כץ בנאומו, אמש (צילום: משה ביטון)

לאחר מכן התבטא השר כץ על "המחנה התורני לאומי בליכוד בהכוונתו של הרב מאזוז". לדבריו: "אני מודה לרב על הכוונתו, את חיזוק התורה בעם ישראל, אין זכות גדולה מזו לעמוד בכל המשימות המוטלות על הדור הזה, תודה לך הרב".

במהלך הערב נאם גם שר התקשורת איוב קרא שאמר כי בזכות הגר"מ מאוז הוא מונה לשר התקשורת: "באתי להודות לרב שבזכות הברכה שלו אני נמצא בממשלת ישראל בירושלים ודואג לעם ישראל. כבוד הרב, זו זכות גדולה שאני מבקר אותך תמיד, ומנשק את ידך, זו זכות שאין לכל אחד, אתה עבורי ועבור רבים מהמנהיגים שיושבים על הבמה, אתה הבסיס לכל דבר טוב שקורה כאן בארץ ישראל הקדושה לכולנו".

השרים כץ וקרא, אמש (צילום: משה ביטון)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

30
זרקו אותו מהשידור היומי בקול חי כי אין ריטינג,,,, (מעניין למה בקול ברמה היה הרבה ריטינג,,,) והוא ממשיך להילחם במרן,, ה' ישלם שכרך!!
חיים
29
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שימי
28
אינני מחסידיו של הרב מאזוז כלל וכלל, אך אירוע כ"כ יפה עם אלפי אנשים (ללא כל הגזמה), אתם צריכים לפרסם עם תמונות מלאות שרואים את כל הקהל וקצת תוכן ממה שהיה בו. ולא רק לכתוב בתור אירוע 'מפגן כח'.... בבקשה אנא תעלו סרטון של האירוע ותראו כמה שהוא מדהים ויפה.
יצחק
27
מהרסייך ומחרביך ממך יצאו אלי ישי וסיעתו נלחמים נגד כל מה שקשור לדת אם ש"ס מביאה חוק לא משנה מה הוא הם יצאו נגדו הכל זה ענין של כבוד ושליטה אסור כלל וכלל לסקור ולפרסם אירועים שהצורר (היהודי?) אלי ישי נוכח בו זה נותן כח לסטרא אחרא כל מה שהוקמה יחד זה בשביל להלחם בש"ס אל תהיו תמימים אין מטרה אחרת
מאיר
26
מגינהם נוסף ילך לליכוד ששם מקומו הטבעי ובכך ימנע את המחלוקות הגדולה בציבור הספרדי, ובכך יקבל גם את הכסא שבשבילו עשה את כל הבלגן בציבור
שמואל מ
תשאל את כל חברי הכנסת של ש"ס בגלל מי באמת המחלוקת הם בטח יאשימו את כל העולם רק לא את האשם האמיתי כי הם מפחדים פחד מוות!
דני
25
מה עם כחלון מאולגה? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דודי
אז הוא יספר לכולם את כל מה שהוא יודע עליו...סתם השר כחלון חולה
אני
24
כבר 44 שנים!!!!!!!!!!!!!!! ובהי מרן הרב עובדיה זצוק"ל במשך שנים רבות!!! הקנאה והשנאה מעבירה אותכם על דעתכם וחבל!!! סוף האמת לנצח!!
ללוש
23
אהוב על הבריות. ונאמן לרבותיו גדולי ישראל בעבר ובהווה. ולא נאמן לדורעי
שושנה קינן כהן
22
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
טלי
ואמרו דברים על דעת עצמם כדי להוסיף לעצמם עוד פרגון וכבוד לא היה שום דבר שקשור לפוליטיקה!
הייתי שם
21
יש מנהיג של אמת לדור. היה ערב מדהים אמש, מאושר שזכיתי לתמוך בישיבה הקדושה. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ספרדי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: