החלום על 'בלפור'

גורם בכיר בשמאל: ההצעה לבנט - רלוונטית

יו"ר 'ימינה', שחתך מ"גוש השינוי" בעקבות הפרעות אך אותת לאחרונה כי כל האופציות עדיין על השולחן, עשוי - אם יחזור לגוש - לקבל שוב את ההצעה לכהן כראש ממשלה (פוליטי)

בנט ולפיד. ארכיון (צילום: Miriam Alster/FLASH90)

12 יום לסיום ה'מנדט' של יאיר לפיד כמרכיב ממשלה, ובגוש השמאל-מרכז שבראשותו לא נואשים משום אפשרות, ועדיין מקווים לאופציית חזרתו של נפתלי בנט לחיקם.

לשם כך, על פי דיווח ב'חדשות 12', ולמרות הכעס על נטישתו בעת פרעות הערבים, הם שבים ומציעים את הרעיון לכהונת יו"ר מפלגת ימינה כראש ממשלה ראשון, ברוטציה.

גורם בכיר ב"גוש השינוי" צוטט על ידי הכתב עפר חדד: "ההצעה שלנו לנפתלי בנט עדיין בתוקף. יש עוד על מה לדבר".

במקביל, בשני המחנות הפוליטיים מתנהל מרוץ בניסיון ללכוד עריקים - בעיקר ב'ימינה', ב'תקווה חדשה' וב'כחול לבן', עבור ממשלת הליכוד.

יצוין, כי בסיעת ימינה טרם הודיעו כיצד יצביעו אודות החוק להגבלת כהונת ראש הממשלה, ש'יש עתיד' מתכננת להעלות בקרוב, תחילה בוועדה המסדרת של הכנסת ולאחר מכן במליאה.

ברקע עומד ענין המתיחות הפנימית, שעל פי דיווחים רבים שוררת במפלגתו של בנט, כאשר ח"כ איילת שקד מובילה את המחנה המתנגד לחזור לגוש השמאל-מרכז. כזכור, היא עצמה הכחישה דיווחים אלו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
אם כזה משוגע והפכפך יהיה ראש ממשלה- "הלך עלינו" .........
אא
6
כל הכבוד, סומך על בנט, יהיה ראש ממשלה מצויין ובעזרת ה' תהיה ממשלה טובה.
מנשה
5
אתה בטוח שהגורם הוא ב"שמאל"? ולמה החלום הוא על "בלפור"?
יוני גבאי
4
כנראה לא מספיק לבנט הבושות שעשה, הוא רוצה עוד, עוד זיג זג, אבל החברים שלו כבר תפסו שהוא בהול להיות ראש ממשלה, ולא ירשו לעצמם ללכת עם הערבים.
יוסף
3
שלא ישתטה לחבור לחלאות לפיד וליברמן, שיעיפו אותו בהזדמננות הראשונה שיוכלו
בני ברק
2
בנט מזוכיסט נהנה שמקללים אותו יורקים עליו בזים לו הוא והשיקצע הדרקית המטונפת שקד שלו. לא מבין איך 150 אלף יהודים אזרחי מדינת ישראל הצביעו לכלבים אלה סמולנים בוגדים בימין ביהדות בכל ערכי עם ישראל
ללא שם
1
בנט, חאלאס. לא הולכים עם הערבים.
אפרת

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: