ירדן עושה הכל כדי לפגוע בישראל

בגדה המערבית עושים מנהיגי ארגון החמאס את הבעיות באמצעות ירדן, בדרך נעימה, שקטה ומודרנית. ירדן עושה הכל בשקט ובאלגנטיות כדי לפגוע בישראל. האנטישמיות עולה וגוברת במהירות ולא תפסיק להתגבר, עד שאחרון היהודים יעזוב את אדמת הגולה! יהודים צריכים לבוא דחוף לארץ ישראל!

13תגובות
(צילום: מתוך אתר תאיר נרי)

ריבונו של עולם מטפל בכדור הארץ בדרך היפה, הטובה, הזכה, הטהורה והקדושה. ריבונו של עולם התחיל כבר מזמן, להפוך את כל היקום, בני האדם, הבהמות והחיות לטהורים, קדושים וכשרים. בורא עולם מרסק, שובר, הורס ומנפץ את כל הרוע, הטומאה, הגאווה, השקרים, המשוחדים והמשחדים, בעולם כולו - מפרק הכל מטפל בכל.

בורא עולם בעצמו, מטפל בכדור הארץ מא' ועד ת', צעד אחרי צעד, מזכך ומטהר את עולם והופך אותו לעולם חדש של אהבה, שלום ואחדות!

לא לחינם עשתה ממשלת ישראל מה שעשתה בגבעת האולפנה. כל העולם נגדנו, עם ישראל נמצא על חוט השערה מול העולם כולו. כל היועצים בממשלה, הגיעו למסקנה שצריך לפנות את גבעת האולפנה לטובת עַם ישראל! אם לא - העולם יסגור על עַם ישראל. שנה או חודש לפני החלטת הממשלה, היו צריכים לזעוק לריבונו של עולם שתתבטל הגזרה, אחרי ההחלטה - צריך להמשיך עִם ממשלת ישראל במהלך הזה באהבה גדולה! כמו שמסופר על דוד המלך שכשחלה בנו שנולד מבת שבע, התפלל לריבונו של עולם, צם ושכב על הארץ ומכיוון שמת "ויקם דוד מהארץ וירחץ וַיָסֶך ויחלֵף שִמלתיו ויבוא בֵית ה' וישתחו ויבוא אל ביתו וישאל וישימו לו לחם ויאכל" (שמואל ב יב, כ) "ויאמר בעוד הילד חי, צמתי ואבכה כי אמרתי מי יודע וְחַנַנִי ה' וחי הילד ועתה מת. למה זה אני צם האוכַל להשיבו עוד אני הולך אליו והוא לא יָשוב אֵלָי" (שמואל ב יב, כג).

חבל על ההתנגדות, חבל על ההפגנות, חבל על שנאת חינם וחבל שתהיה, חס ושלום, מלחמת אחים לחינם. שִמְחָתָם של הגויים שיהודים מתנהגים כמותם, ואם מתנהגים כמותם - מה ההבדל בינינו? כרגע אין לנו סנהדרין, יש לנו ממשלת ישראל. לממשלת ישראל יש חוקים, צריכם לקבל הכל באהבה ולזרום עם ממשלת ישראל! הקדוש-ברוך-הוא אומר: מה שהבטיחה ממשלת ישראל - תקיים! הבטיחה שייבנו בתים - ייבנו וייתנו!

העולם כולו - אינטרס אחד גדול לעצמו! לא רוצים להפריע לאסאד ולסוריה, כי יש להם טונות על גבי טונות של נשק-כימי, לכן לא רוצים שאף אחד יתערב בעבודת הקודש של אסאד! סוריה תִמָחֵק! אף אחד לא יכול לעזור לה! הם שוחטים זה את זה, אין להם רחמים! הנשיא אסאד - מהלך אלוקי!

בגדה המערבית עושים מנהיגי החמאס את הבעיות באמצעות ירדן, בדרך נעימה, שקטה ומודרנית. ירדן עושה הכל בשקט ובאלגנטיות כדי לפגוע בישראל.

הקדוש-ברוך-הוא מתעתע בכל מדינות עָרַב סביב ישראל, מבלבל אותם ומפיל את רוחם, כדי שלא יפגעו בעם ישראל! כדי שישראל תהיה נקייה ושמורה - הם נלחמים בעצמם!

לא להאמין במנהיגי עזה, הם אומרים מילה - רוצים שתיים, מחכים להוראות מאיראן על מנת לתקוף. היום אין להם 'כנפיים' כי סוריה מסובכת עם עצמה, מצרים נמצאת במלחמת-אחים שלא תיפסק ולבנון יכולה לפעול רק באישור סוריה! זה מהלך אלוקי! כל מדינות עָרַב, כולל איראן ותורכיה, חרבם תבוא בליבם וקשתותם תשברנה וגופם ישתתק!

הצבא של עם ישראל, לא לפעול ביד קשה נגד קציני צה"ל. יש כאלה שרוצים להפיל את רוחם של קציני צה"ל לכן הם מְעַותים ומגזימים בצילומים. צריך לשמור על חיילי צבא-הגנה-לישראל ועל קציניו. הם הכוח שנותן לנו לישון בשקט בלילה, להתפרנס בכבוד וללמוד תורה בכבוד!

חיילי צבא-הגנה-לישראל, צריך להיזהר מאוד מתחפושות, טרמפים ומתחפשים למיניהם!

האנטישמיות עולה וגוברת במהירות ולא תפסיק להתגבר, עד שאחרון היהודים יעזוב את אדמת הגולה! יהודים צריכים לבוא דחוף לארץ ישראל! אומר הקדוש-ברוך-הוא ליהודים שגרים מחוץ לארץ: לא יהיה לכם רווח בכלום תרוויחו שֶקֶל - תפסידו שניים!

לעומת זאת, הכלכלה של ארץ ישראל הקדושה, תמשיך לפרוח ותהיה טובה מכלכלת כל מדינות העולם. תיפול כלכלת כל מדינות אירופה וסביבותיה ומדינות אחרות - הכל ייפול ויתרסק!

כל יהודי שיש לו עסק גדול, צריך ראשית כל לתת מעשרות ותרומות ושנית, לא להיכנס לבהלה בגלל מה שקורה. הקדוש-ברוך-הוא סוגר מקום אחד - פותח מקום אחר! לא להיות בדאגה - למרות המצב הקשה! יש לשמוח ולהמשיך הלאה. יהודי שעצוב, מדוכדך וחושב על הנפילה - נופל יותר. יהודי שייתן מעשרות ותרומות, יהיה שמח ומאושר למרות הכל - תהיה לו ברכה והצלחה בכל!

כל מדינה, בעולם כולו, שלא תרצה לעזור לעם ישראל ולא תרצה לסחור עִם עַם ישראל - תיפול, תתרסק, תיסגר ותינעל, תוך ארבעים יום מיום ההחלטה! הקדוש-ברוך-הוא יִנְעַל אותה על מנעול ובריח! יִרְאו עין בעין וישמעו אוזן באוזן - לא מתעסקים עם הקדוש-ברוך-הוא!

העובדים הזרים שפלשו לארץ ישראל הקדושה, משחקים את האומללים והמִסכנים ומתעתעים ביהודים, כי יודעים שהיהודים רחמנים. ממשלת ישראל מצאה את הפתח הנקי והאמיתי בחוק, כדי להחזירם לארצותיהם. צעד נבון ונכון - יבורכו מפי עליון! הזרים הפולשים רוצים להתפרס בארץ ישראל ואם חס ושלום, לא היו מטפלים בבעיה במהירות ובתקיפות, לא היו יכולים להוציא אותם לעולם. אין להם בעיה לחיות בכל מצב!

היהודים בארץ ישראל שהם יהודים, אסור לעשות הפגנות. יש ממשלה! צריך להקים משלחת הידברויות ולקבוע פגישה עִם ממשלת ישראל!

מהיום, כל מי שלא ישמור על הברית - יתגלה במערומיו! יהודים צריכים לשמור את עשרת הדיברות, במיוחד על הברית שהיא כוח החיבור שלנו עם הקדוש-ברוך-הוא!

יהיו רעידות אדמה, שיטפונות, שריפות, חום, רוחות קשות, צונאמי והתפרצויות הרי געש. הקדוש-ברוך-הוא מנקה את כל כדור הארץ שלב אחרי שלב. בורא עולם מכין את העולם לגאולה של אהבה ואחדות והכנה להתגלות מלך המשיח ברחמים!

אמן.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
למה רב מדבר בצורה כזו? הוא צוחק אלינו לא?
מייק
6
במדור יהדות? נא להעביר למדור פנטזיה או עובדי אלילים...
ת"ח
5
מה שנכון, זה שקשה לשחות נגד הזרם שיש שמשליטים היום לדאבוננו נגד כיבוש ארץ ישראל וישוב ארץ ישראל, ובשמחה לסבול באהבה, כי למען כיבוש ארץ ישראל בפועל צריך למסור נפש ממש, כמש"כ הרמב"ן [במ"ע ששכח הרמב"ם – מצוה ד'], שבכל הדורות מצוה לצאת למלחמה מסוכנת בשביל לכבוש את כל א"י, וכן תלמידי הגר"א עלו וחיו בא"
אוהב ציון
4
שפועל לשמחת ה' למען אחדות ישראל חוזה לשם שמים משמים למען עמו . ועל מרדכי היהודי נאמר : שהיה רצוי על רוב אחיו. ועל דוד המלך נאמר: מוזר הייתי לאחי נוכרי לבני אמי. יכול להיות שתמימות ופשטות לא עולים בקנה אחד עם טוקבקים באתר זה . יש גאוות , יש ליצנים , וסתם משועממים , כבוד הרב ניר בן ארצי אין לו ביטול ז
אהבת ישראל
3
יש אנשים שהתמכרו אליו וחיים בחלום יחד אתו אולי זה בגלל העיניים היפות שלו. "כיכר השבת" אין לי מוסג למה אתם מפרסמים את השתויות שלו כל שבוע. אבל זה ממשיך יחד עם כנסת הכסף בהחשבון שלו. נסבול את האדם עוד קצת עד שכולם יגלו את האמת שהוא "נביא שקר".
אברהם
2
זה סימן מובהק שהוא נביא שקר. "חכם עדיף מנביא".כך אמרו חז"ל.מה הכונה? הנה לכם. הגר"ש על תופעת הרב ניר בן-ארצי: "נביאי שקר" הרב הראשי לישראל שלמה עמאר, התייחס בראיון ל´קול חי´ לתופעת הרבנים המייחסים לעצמם כוחות נבואה וכינה אותם כ"נביאי שקר".
בניהו.
אתה בטח לא נלחם באויבך אולי אתה רוצה לחבקם באיראן , יש שם ננס מפלצתי שחושב בדיוק כמוך . רחמונס עליך במיוחד שאתה ולא הננס אלא חלק מ-12 שבטי ישראל ויש הרבה פסים לכותונת ... מה ששנאה בורות יכולות לעשות . גם אפילו אם גוי נותן לך שקל למחיתך תוכיר תורה. ופה אתה מקבל יותר משקל מ-מאחיך . לא מוכיר תודה , זו
רחמונס עליך
1
מה נסגר עם בן ארצי הזה, כל שבוע אתם מפרסמים תחזיות הזויות שלו שלא מתממשות אחד לאחד.
חסיד

עוד בהרב ניר בן ארצי:

למרות המתח והלחץ מכל מיני כיוונים, ליהודים בארץ ישראל אין מה לפחד מאף אחד. מוצאים מנהרה בשטח ישראל - לפוצץ אותה! ולא לחשוב מה יגידו. המסר השבועי של הרב ניר בן ארצי (יהדות)

||
4

משיח ממשיך לפעול רגיל. הקדוש-ברוך-הוא נותן לו חזיונות טובים, מלווה אותו צעד אחר צעד, מצמיח אותו ויוציא את משיח צדקנו בפרהסיה בזמן הקרוב (המסר השבועי)

||
11

בארץ ישראל הקדושה, הגשם יהיה בעִתו ובזמנו. לקדוש-ברוך-הוא אין בעיה להביא כמויות של גשם עד אין-סוף, אבל רוצה שבניו היהודים יתפללו אליו ויבקשו גשם (המסר השבועי)

||
2

אנחנו נמצאים בזמן שהוא כמו זמן נֹחַ והתיבה. ארץ ישראל זו התיבה והיהודים הבאים לעלות לארץ ישראל זה כמו לעלות לתיבת נֹחַ, כדי שיהיו מוגנים ושמורים (המסר השבועי)

||
1

כל הגויים יודעים, שמשיח נמצא בארץ ישראל, שהוא אדם, חי וקיים, עם אשה וילדים. הפלא הגדול - שהגויים שרים למשיח ולא יודעים מה הם שרים (המסר השבועי)

||
12

המסר השבועי

במזרח ירושלים ובגדה המערבית מתכננים תוכניות קשות ביותר ומסוכנות, המנהיגים מפתים אותם. יש הרבה ערבים בעלי תעודת זהות כחולה שהם המסוכנים ביותר (מסר שבועי)

||
3

בורא עולם ממשיך וימשיך להשתמש באיתני הטבע, ימשיכו הרוחות הקשות והגשמים הקשים, ימשיכו סופות הרוח הקשות, השיטפונות, חצי צונאמי או צונאמי שלם, רעידות האדמה והרבה הרבה אש (המסר השבועי)

||
6

בורא עולם ימשיך להכניס מסתננים, פליטים ודאע"ש לאירופה שיגרשו משם את היהודים. פעילות איתני הטבע, הסיבוכים והמלחמות יאלצו את היהודים 'להתקפל' גם מאמריקה הצפונית והדרומית (המסר השבועי)

||
8

בארה"ב ימשיכו אסונות טבע קשים. המים ימשיכו לגלוש בכל מיני מקומות, ועוד איתני טבע יִפְגעו. שהיהודים בארה"ב יפסיקו לבכות ולהתבכיין ויעלו לארץ ישראל (המסר השבועי)

||
3

יהודים בארץ הקודש, לא לצאת מארץ ישראל בחגים! המקום הכי מוגן ושמור בעולם - ארץ הקודש. בורא עולם נמצא בארץ הקודש (המסר השבועי)

||
10
ש

החלו עבודות החפירה: 

פרויקט הבוטיק "רמות קאנטרי" שוכן על צלע הר המשקיף אל עמק הארזים ויציע חוויית מגורים אולטימטיבית. את הפרויקט מקדמת קבוצת 'בית ירושלמי' הרושמת בימים אלה התקדמות משמעותית בשלבי הביצוע הראשוניים. 

כיכר בשיתוף בית ירושלמי|מקודם

יש מתח ולחץ בעולם, שנאת חינם, אנטישמיות, אומרים שסוף העולם הגיע, שמלחמת עולם שלישית בפתח, לפי מה שנראה זה כביכול נכון, אבל אבא שבשמיים אומר 'זה לא סוף העולם, אלה חבלי לידה של משיח' (המסר השבועי)

||
7

אסור לעשות הפגנות נגד אדם שלא הורשע. כל ההפרעות נגד רה"מ בנימין נתניהו, זה מכסף שבא מחו"ל לקבוצה שרובה גויים ומעט יהודים שמאלנים, כדי להפיל את הימין (המסר השבועי)

||
1

חלק גדול מהערבים בעלי תעודת זהות ישראלית כחולה, קשים יותר מהפלסטינים שסביב ובתוך ישראל. הם עושים מאות ומיליוני שקלים ממכירת נשק ותחמושת לפלסטינים (המסר השבועי)

||
5

ממשלת ישראל, לא להיכנע לבקשות הגויים, לא להקשיב להם ולא למדינות אחרות, כולם מוסלמים. המדינות רובן מוסלמיות. בורא עולם מבקש מממשלת ישראל לא להיכנע (המסר השבועי)

||
6

חלק מהערבים בעלי תעודת זהות כחולה, מסוכנים ביותר. חלק מהם למדו מצה"ל. הם מלאים תחמושת ונשק. הר הבית מלא בתחמושת ונשק וגם חברון. יש הרבה כפרים שיש בהם מחרטות לייצור נשק (המסר השבועי)

||
8
ש

18 שנות ותק

עם שיטת הלימוד המהפכנית, הליווי האישי הצמוד וההכנה המעמיקה – מרכז מ.ל.מ מבטיח לך הצלחה במבחני הדיינות, הטוען הרבני והרבנות, כפי שמעידים אלפי בוגרים מרוצים! (חרדים)

בשיתוף מ.ל.מ|מקודם|
1

רוב רובן של תאונות הדרכים בישראל, קורות מרשלנות של נהגים שעושים שטויות, צחוק ולעג בזמן הנהיגה ופתאום, באלפית שניה - נפצעים ונהרגים (המסר השבועי)

||
9

בירושלים צריך זהירות וערנות, לא להאמין לאף גוי. יש להם שיטות חדשות, לשלוח ילדים קטנים שמבקשים לשתות מים, אוכל או כסף, ועושים מלכודת לחיילי צה"ל וליהודים (המסר השבועי)

||
4

הקדוש-ברוך-הוא מבקש מכל היהודים ומממשלת ישראל: תפסיקו לבנות במרכז הארץ. בבקשה מכם תשתחררו מהבנייה במרכז ארץ ישראל, בנו בנגב, בגליל ובשאר המקומות (המסר השבועי)

||
4

טראמפ שולח שליחים לעשות שלום. אם השליחים באים כדי לקחת חלקים מארץ ישראל ולתת לפלסטינים - לא יהיה שלום. אם הם באים כדי לעזור לפלסטינים לחיות, יהיה שלום (המסר השבועי)

||
4

יהודים יקרים, לאכול ולשתות רק במסעדות כשרות למהדרין! הגויים רוצים לפגוע ביהודים דרך האוכל ולהכניס למסעדות, עגלים, כבשים ועופות חולים, שגורמים למחלות הקשות (יהדות)

||
1
זמני היוםמזג אווירפנו אלינוקריירהמדיניות פרטיות