מתכון חגיגי: געפילטע פיש, נוסח פסח

בפסח, הכנת הגפעילטע פיש המפאר כל שולחן חג, מתבצעת בצורה שונה. לפניכם מתכון חגיגי לקציצות בלתי נשכחות. המתכון המלא (משפחה)

צ´ יעקובסון | כיכר השבת |
(פלאש 90)

בפסח, הכנת הגפעילטע פיש המפאר כל שולחן חג, מתבצעת בצורה שונה. לפניכם מתכון חגיגי לקציצות בלתי נשכחות.


חומרי ההכנה:

2 ק"ג דג קרפיון

2 בצלים גדולים

2 כפות מלח

חצי כפית פלפל שחור

3 כפיות סוכר

2 כפות קמח מצה או תפוחי אדמה, לנוהגים שלא לאכול שרויה.

3 ביצים.


אופן ההכנה:

טחנו היטב את הדג. קצצו בצל לריבועים גדולים, וטגנו עד להזהבה.

אחר-כך, טחנו את הבצל המוזהב, את הקמח מצה או התפוחי אדמה, תבלו וערבבו עם שלושת הביצים.

הניחו בתחתית סיר פרוסות בצל, ואת העצמות שנותרו מהדג, מלאו במים והביאו לרתיחה.

צרו מהעיסה שהתקבלה קציצות ובשלו בסיר כשלוש שעות.

לבריאות!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר