40 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:
- 120 גרם חמאה רכה מאוד
 - 3/4 כוס סוכר חום בהיר
 - 4 כפות סוכר לבן
 - 1 כפית תמצית וניל
 - 3 ביצים
 - 1/2 כפית מלח
 - 1 כוס קמח לבן מנופה
 - 100 גרם שוקולד לבן
 - 50 גרם שוקולד לבן קצוץ
 - 100 גרם פקאן קצוץ
 - 100 גרם פיסטוקים קצוצים גס
 
אופן ההכנה:
- ממיסים בסיר חמאה ושוקולד לבן, מסירים מהאש ומערבבים בעזרת כף עץ.
 - מוסיפים תוך כדי ערבוב את הביצים, מלח והווניל.
 - מערבבים ומוסיפים קמח ותוספות
 - מעבירים לתבנית מלבנית, או מרובעת מרופדת
 - מקשטים בתוספות ואופים ב- 170 מעלות כ- 30 דקות
 - מצננים ופורסים לקוביות.
 
0 תגובות