מתכון השבת: עוף אפוי במשמשים

מתכון לעוף אפוי בריבת משמשים: שבת כבר כאן. הנרות מרצדים, האווירה מצוינת. וזה בדיוק הזמן להגיש את המנה המרכזית: עוף אפוי במשמשים. המתכון המלא

צ´ יעקובסון | כיכר השבת |
(פלאש 90)

מתכון לעוף אפוי בריבת משמשים: שבת כבר כאן. הנרות מרצדים, האווירה מצוינת. וזה בדיוק הזמן להגיש את המנה המרכזית: עוף אפוי במשמשים. שבת שלום!

הרכיבים:

חלקי עוף,

רבע צנצנת ריבת משמש,

קטשופ,

מיונז,

שום גבישי,

פתיתי בצל או בצל חי מגורר.

אופן ההכנה:

מניחים את העוף בתבנית עם העור למעלה, ומכינים את המרינדה: מערבבים 4 כפות מיונז עם קטשופ עד שיתקבל צבע ורוד עמוק.

הוסיפו רבע כפית שום, וכף פתיתי בצל. להוסיף את הריבה, ולערבב היטב.

למרוח על העוף, משני צדדים. להשרות כשעתיים. לאפות בתנור בחום בינוני.

הצעת הכנה: פרסו תפוחי אדמה חתוכים דק והניחו בתבנית. לאפות, להגיש חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר