
כמות המספיקה עבור 6 סועדים
רמת קושי: בינוני
זמן הכנה: עד שעה וחצי
מצרכים:
לבצק פריך -
-  
280 גרם קמח לבן
 -  
200 גרם חמאת תנובה קרה חתוכה לקוביות
 -  
2 חלמוני ביצה
 
למלית פטריות -
-  
כף חמאת תנובה
 -  
בצל לבן קצוץ
 -  
4 שיני שום
 -  
סלסלת פטריות
 -  
1 מיכל שמנת מתוקה של השף הלבן
 -  
1 חבילת גבינה בולגרית של פיראוס
 -  
2 ביצים
 -  
2 כפות קמח לבן
 
אופן הכנה:
לבצק -
-  
במיקסר עם וו גיטרה שמים קמח וחמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית
 -  
מוסיפים את חלמוני הביצה וממשיכים לעבד, אם הבצק לא מתאחד ניתן להוסיף כף מים
 -  
עוטפים בניילון נצמד ומצננים את הבצק במקרר למשך שעה
 -  
על משטח מקומח מרדדים את בצק הקיש לעובי דק
 -  
בעזרת סכין מיישרים את שולי הבצק
 -  
מעבירים בזהירות לתבנית המיועדת,ומחזירים לקירור
 
למלית -
-  
מטגנים את הבצל עד להזהבה
 -  
מוסיפים את הפטריות והשום וממשיכים לטגן
 -  
בקערה מוסיפים את שאר מרכיבי המלית ואת תערובת בצל והפטריות שהכנו
 - מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים לתבנית הקיש
 - אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 40 דקות
 - מצננים ומעבירים לקירור
 - יש לחמם על הפלטה שעה לפני הגשה
 






0 תגובות