
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3 כוסות קוסקוס
 - 1/2 4 כוסות ציר מרק ירקות רותח או מים רותחים עם מעט אבקת מרק
 - 2 כוסות קוביות דלורית
 - מלח ופלפל שחור
 - שמן זית לצליית הדלורית
 - 2 גמבות, קצוצות
 - 1 כוס משמשים מיובשים, קצוצים
 - 1 כוס גבינת פטה מפוררת
 - 2-3 כוסות על רוקט או ארוגולה
 - 3 כפות שמן זית
 - מיץ מחצי לימון או לימון שלם
 
אופן ההכנה:
1. מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה, יוצקים מעל את ציר המרק הרותח, מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לקוסקוס להתבשל במשך 10-15 דקות.
2. במקביל, מפזרים את קוביות הדלורית בתבנית, מזלפים מעל שמן זית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שהדלורית רכה.
3. כשהקוסקוס מוכן, מערבבים אותו בעזרת מזלג.
4. מרפדים קערת הגשה בעלי הרוקט, מוסיפים מעל את הקוסקוס, קוביות הדלורית ושאר המרכיבים, מתבלים במל
0 תגובות