בגרמניה ובמזרח הרחוק מבקשים עוף למהדרין מישראל

צריכה גוברת נרשמת של מוצרי משחטת ´עוף טוב´ למהדרין ליצוא לשוק הכללי לתעשייה בגרמניה ובמדינות המזרח הרחוק

יוני שרעבי | כיכר השבת |

נמשכת העלייה בצריכת מוצרי העופות הקפואים מישראל לצריכה ביתית לציבור היהודי בצרפת ולשווקים הכלליים לתעשייה בגרמניה ובמזרח הרחוק. מנכ"ל מפעלי 'עוף טוב' למהדרין, בהשגחת הגרא"ד אויערבאך שליט"א, מר אלחנן לוטם גילה כי מידיי חודש מייצא המפעל שבראשותו עשרות טונות של מוצרי המשחטה לשוק היהודי בצרפת ועוד כ-100 טונות לתעשייה לגרמניה וכמות זהה למדינות המזרח הרחוק. "הם מעריכים את האיכות והידורי הכשרות שיש לנו כאן בישראל והביקוש רק גובר והולך" – מציין מר לוטם.

ובתוך כך, ישראל עוברת למוצרי עופות טריים ארוזים במגש. כבר כיום מייצרות המשחטות ברחבי הארץ כ 10% ממוצריהן בקו הטרי הארוז ובשנה הבאה צפוי הקו הזה לייצר עד כ- 30 אחוזים ממוצרי המשחטות. מנכ"ל 'עוף טוב' למהדרין, מר לוטם אומר כי כבר כיום מייצרת משחטת 'עוף טוב' למהדרין בבית שאן כ- 30 אחוז מהתוצרת לקווים הטריים הארוזים ועד סוף השנה תוכפל הכמות בהתאם לתוכנית העבודה.

"צריך להפנים כי השוק המקומי מעוניין יותר ויותר במוצר טרי מוגמר, ללא תוספות, המיוצר באיכות גבוהה ביותר תוך שימוש בטכנולוגיות מתקדמות. הגם שאורך חיי המדף של מוצרים אלה הוא כ- 4 ימים עדיין מעדיפים הצרכנים לרכוש מוצר טרי ארוז במגש מבלי הצורך להשתרך בתור בקצביות המתמעטות והולכות ושבחלקן אינם מצטיינות, בלשון המעטה, בהיגיינה הדרושה".

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר