רוכב אופנוע כבן 60 נפצע באורח קשה בתאונת דרכים עם רכב פרטי בכביש 70 סמוך לישוב אשרת. נהגת הרכב, כבת 30, נפצעה באורח קל. צוותי איחוד הצלה העניקו טיפול רפואי ראשוני בזירה, ושני הפצועים פונו למרכז הרפואי לגליל בנהריה.
קובי רוזןהרמטכ"ל אייל זמיר הצהיר כי בלבנון צה"ל יוזם, פועל ותוקף כל איום, וחיל הים שותף למערכה. "אין לכוחותינו הפסקת אש - אנחנו פועלים למיצוי מקסימאלי של חופש הפעולה שהוגדר לנו ונמצה כל הזדמנות להסיר איומים על אזרחי ישראל ועל כוחותינו" אמר.
קובי אטינגרבתוך שניות: תושב מזרח ירושלים ניצל רגע של חוסר תשומת לב של נהג שהותיר את רכבו מונע בשכונת רחביה היוקרתית, ונמלט עם הרכב | שוטרי מחוז ירושלים שהבחינו ברכב הגנוב בדרכו אל שטחי יהודה ושומרון, פתחו במרדף נחוש שבסופו נעצר החשוד – שמעולם לא הוציא רישיון נהיגה | צפו (בארץ)
קובי אטינגרמשרד הבריאות מדווח על תן נגוע בכלבת שנמצא באזור חקלאי סמוך לישוב ע'ג'ר בגליל העליון. נכון לעכשיו, לא ידוע על אנשים שנחשפו לתן. המשרד קורא למי שהיה במגע עם בעלי חיים באזור בין 18 במאי ל-1 ביוני 2026 לפנות בדחיפות ללשכת הבריאות צפת (טלפון 04-6994257, 04-6994200) או ללשכת הבריאות הקרובה. לאחר שעות העבודה יש לפנות לחדר מיון. המשרד מזכיר למי שננשך או נשרט על ידי בעל חיים לשטוף מיד את האזור במים וסבון, לחטא ולגשת ללשכת הבריאות.
יוסי נכטיגלחשש ממהומות חרדיות שנבלם ברגע האחרון | טראמפ מודה: כיניתי את נתניהו "משוגע" | שורת סיכולים חריגה מטלטלת את חיזבאללה | אוקראינה מביכה את פוטין בלב רוסיה | מיכאל ראבילו נבחר למבקר המדינה | וכמו תמיד אחרי התחזית - התיעוד הקיצוני היומי | (צפו היום בכיכר)
יוסי סרגובסקיחקירת המשטרה בעניינו של החשוד ברצח האברך בבית הכנסת בבני ברק בישורת האחרונה | חוות דעת פסיכיאטרית צפויה להתגבש בימים הקרובים ותכריע האם החשוד כשיר לעמוד לדין | הראיות המפלילות שנאספו נגדו (חרדים)
דניאל הרץחשיפת נתוני החנייה: עיריית בני ברק גרפה כ-35 מיליון שקלים מכ-157 אלף דוחות חנייה, עם זינוק של 50% בקנסות ממצלמות. צלילה לנתונים מגלה: האם העירייה באמת אוכפת יותר מדי בהשוואה להרצליה וראשון לציון? כל המספרים (בארץ)
דניאל הרץלוחמי מג"ב איו"ש וכוחות חטיבת הבקעה והעמקים סיכלו במהלך הלילה ניסיון הברחת נשק בגבול המזרחי. הכוחות, בהכוונת תצפיתניות מגדוד 909, סרקו בסמוך לגדר הגבול ואיתרו תיק שהוטמן בו עשרה אקדחים ומחסניות. אמצעי הלחימה הועברו לחקירה במחוז ש"י של משטרת ישראל.
קובי רוזןכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ