תקרית חריגה נרשמה באולם בית המשפט המחוזי, לאחר שהסנגור האשים את השופטת שהיא משמשת "סנגורית של התביעה" | השופטת רבקה פרידמן-פלדמן הגיבה בזעם: "אדוני ישמור על כבוד בית המשפט, זו לא הפעם הראשונה" (משפט)
משה כהןמשטרת ישראל עצרה ארבעה חשודים מחדרה בחשד למעורבות ברצח ושריפת גופה בשולי כביש החוף סמוך לג'סר א-זרקא. לפני כשבועיים דווח על גבר אלמוני שעולה באש, ומותו נקבע במקום. בחקירה נמצאו סימני אלימות על הגופה ועלה חשד שהגבר נרצח וגופתו נשרפה במטרה לטשטש עקבות. שני חשודים עיקריים נעצרו לחקירה, ושניים נוספים נעצרו בחשד למעורבות.
קובי רוזןבמהלך דיון סוער בוועדת הכנסת התפרצו חברי כנסת מש"ס לעבר היועצת המשפטית והאשימו אותה ברדיפת עולם התורה והרעבת ילדים | היועצת סירבה להגיב ונטשה את הדיון עד שהרוחות בחדר הוועדה נרגעו • בוועדה אחרת: היועצת הציגה עמדה תקיפה נגד חוק המעונות שנועד לאפשר את סבסוד המעונות לאברכים (ארץ)
ישי כהןחוות דעת נוקבת של משרד המשפטים נגד הצעת חוק השיפוט הצבאי החדשה קובעת: המהלך יוביל לפוליטיזציה עמוקה של הצבא, יבטל מעשית את שלטון החוק בצה"ל ויסיר את ההגנה המשפטית הבין-לאומית שמגינה על מפקדים וחיילים מפני מעצרים בחו"ל (משפט)
משה כהןבעוד אלפי אוהדים מילאו את היציעים במשחק כדורסל סוער, נשיא ארה״ב דונלד טראמפ תועד כשהוא מנמנם ביציע | התיעוד התפשט במהירות ברשתות החברתיות ועורר סערה תקשורתית, במיוחד על רקע העבר שלו כמי שנהג ללעוג ליריבים פוליטיים על “חוסר ערנות” (חדשות בעולם)
דני שפיץועדת השרים לחקיקה הודיעה על נוסח מתוקן להצעת חוק יסוד לימוד תורה | הנוסח יסיר את הסעיף המשווה לומדי תורה למשרתי צה״ל (חרדים)
ישי כהןמזכיר הממשלה הודיע כי יוסר מחוק יסוד לימוד תורה הסעיף המשווה את לומדי התורה למשרתים בצבא. ההחלטה התקבלה לאחר שהשרים אלקין ושיקלי והמפלגה של סמוטריץ' דרשו להסיר את הסעיף כתנאי להצבעתם בעד החוק.
כיכר השבתבמהלך שמחת השבע ברכות לרגל נישואי נכדתו של האדמו"ר מויז'ניץ, קיבל האדמו"ר בכבוד ובחביבות את יו"ר 'דגל התורה' ח"כ משה גפני | האדמו"ר חיזק את ידיו שוב ושוב ואיחל לו סיעתא דשמיא במאבק למען לומדי התורה (חרדים)
חזקי שטרןכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ