אחרי שתועד בועט בראשו של המפגין החרדי: הצעד נגד השוטר החשוד
שוטר נחקר במח"ש בחשד לתקיפת מפגין בהפגנה בכביש גהה • בתיעוד: השוטר בועט לכאורה בראשו של המפגין | המשטרה הודתה: "יש שוטרים שפעלו שלא על פי הנהלים" (חרדים)


בשולחן המשא ומתן העמוס של שרי האקלים בלוקסמבורג שרת הסביבה השוודית בחרה להוכיח לעולם שאימהות וקריירה פוליטית בצמרת יכולות ללכת יד ביד – והיא עשתה זאת עם בנה בן השלושה חודשים על הידיים (חדשות בעולם)
דני שפיץבלשי המשטרה ולוחמי מג"ב פשטו על מתחם מגורים ברמלה, ובמהלך החיפוש הממוקד חיפשו בין היתר השוטרים בתוך תעלת ביוב בחצר. מה מצאו בפנים? | בעקבות הממצאים המפלילים נעצרו שני חשודים לחקירה וחשוד נוסף עוכב במקום על ידי כוחות הביטחון (בארץ)
קובי אטינגרהיסטוריה במזרח הרחוק: השבוע נחנך לראשונה בית עלמין יהודי בטייוואן, באירוע מרגש ששילב את הקמת התשתית היהודית החדשה עם הלווייתו של אזרח ישראלי בן 73 שהתגורר במדינה. בהלוויה ההיסטורית, שהתקיימה בעיר הבירה טאיפיי, השתתפו בני משפחה שהגיעו מרחבי העולם וממישראל, לצד שלוחי חב"ד ומתנדבי החטיבה הבינלאומית של ארגון זק"א תל אביב שהגיעו במיוחד מהונג קונג כדי להבטיח קבורה יהודית כהלכתה (יהדות, בעולם)
יוסי נכטיגלגבר בן 24 נפצע קשה היום (14:25) לאחר שנלכד תחת תלולית עפר באתר בנייה סמוך למחלף עד הלום. הפצוע, שנותר בהכרה, עבר שלבי חילוץ מורכבים ומקבל טיפול רפואי במקום ממד"א.
קובי רוזןתאונה בין שני כלי רכב אירעה בכביש 6 סמוך למחלף קרית גת. צוותי איחוד הצלה העניקו טיפול רפואי לשני גברים בני 52 ו-30 שנפצעו באורח בינוני, ולגבר בן 35 שנפצע באורח קל. שלושת הפצועים פונו לבית חולים.
קובי רוזןכלי תקשורת לבנוניים מדווחים על תקיפה של כטב"ם ישראלי על אופנוע באזור שבין כפר מיפדון לכפר זוטר א-שרקיה בנפת נבטיה שבדרום לבנון.
קובי אטינגרמפקד כוח קודס האיראני, אסמאעיל קאאני, שיגר איום ישיר וחריף לעבר ישראל, וקרא לה לסגת לחלוטין מלבנון | הבהיר כי לבנון היא "שדה של עמידה איתנה והתנגדות" ולא מגרש משחקים, והזהיר כי אם כוחות צה"ל לא ייסוגו מרצונם, הם ייאלצו לברוח בעתיד ב"השפלה ובתבוסה" (צבא וביטחון)
דניאל הרץעו"ד דין ליבנה, מ"מ מנכ"ל ועדת הבחירות, הצהיר כי לא ניתן לזייף את הבחירות בישראל. "גם אם הייתי רוצה - לא הייתי מצליח", אמר. לדבריו, כמות האמצעים שוועדת הבחירות נוקטת לשמירה על קול כל אזרח היא מהגבוהות בעולם, עם אמצעים טכנולוגיים ואנושיים, בקרה על כל שלב ומפקחים בכל קלפי. בתגובה לטענות על זיוף אפשרי מתוך המנגנון, הסביר: "בקלפי יושבים נציגים מסיעות שונות, מזכירי ועדת קלפי, מפקחים ומשקיפים שמבקרים זה את זה. כדי לזייף בחירות בישראל צריך קונספירציה מטורפת של עשרות אלפי אנשים". הדברים נאמרו בכנס אקדמי באוניברסיטת רייכמן.
כיכר השבתכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ